ne treba vam previše novca

Minimalistički stajling koji govori – OVA DEVOJKA ZNA ŠTA RADI: Crno izdanje devojke Breda Pita koje vredi kopirati

0

Istovremeno jednostavno i efektno, ovo udobno i veoma trendi modno izdanje za svaki dan u režiji Ines de Ramon je odlična prolećna inspiracija

Ines de Ramon i Bred Pit tokom romantične šetnje
Ines de Ramon i Bred Pit tokom romantične šetnjefoto: Diggzy/Jesal/SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski glumac Bred Pit već neko vreme uživa u vezi s 25 godina mlađom Ines de Ramon, uspešnom dizajnerkom nakita koja je donedavno bila udata njegovog kolegu Pola Veslija.


Omiljeni holivudski zavodnik ljubio je najveće svetske lepotice, a većini je zajedničko nešto što primećujemo i kod Ines de Ramon – Gvinet Paltrou, Dženifer Aniston, Anđelina Džoli i mlada Ines ljubiteljke su modnog minimalizma, koji uspevaju da iznesu efektnije od šarene i napadnije opcije.


Otkako je otkriveno da je dizajnerka u vezi s jednim od najpoznatijih ljudi planete, Ines je svakodnevno na meti paparaca u Los Anđelesu, gde Bred Pit i ona navodno žive zajedno, pa tako imamo priliku da zavirimo u njen stil za ležernije prilike.

Najnoviji stajling koji je ona ponela je prava lekcija o proćenoj nonšalanciji i ostavljanju utiska bez mnogo truda i detalja.

 

Ines de Ramon u crnoj modnoj kombinaciji za svaki dan
Ines de Ramon u crnoj modnoj kombinaciji za svaki danfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ines je pre nekoliko dana viđena na ulici dok je nosila kafu u hodu, a nije poznato gde se tada uputila. Odabrala je praktičan autfit kakav može da se nosi u nizu prilika, a ključni komad su crne farmerke dubokog, visokog struka i širokih nogavica.

 

Ines de Ramon u crnoj modnoj kombinaciji za svaki dan
Ines de Ramon u crnoj modnoj kombinaciji za svaki danfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ines nije ponela vrećasti model, već pantalone ravnog kroja i širih nogavica koje ipak ističu siluetu njenih nogu, a kombinovala ih je sa crnim bodijem pripijenog okovratnika i bez rukava, komadom koji je veoma trendi već nekoliko prolećnih sezona.


Ines de Ramon od paparaca se krila iz predimenzioniranih naočara za sunce, dok je sve potreopštine nosila u velikoj tašni modne kuće Chanel.


Jednostavno, udobno i pouzdano!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tajna mladolikog izgleda Breda Pita

 

makonda-tracker