Tema dana u svetskim medijima

Odgovor bi mogao biti jednostavniji nego što smo mislili: Zašto Anđelina izgleda sve lošije, a Bred Pit je procvetao posle razvoda?

0
Stranice o poznatima su u drugoj polovini 2016. godine bile rezervisane samo za jednu temu: razvod najlepšeg holivudskog para, a Anđelina i Bred nastavljaju da intrigiraju...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako javljaju svetski mediji, Anđelina Džoli je očajna - nakon burnog razvoda od Breda Pita se predomislila i na sve načine pokušava da stupi u kontakt s njim već nedeljama. Bivši suprug je, međutim, ingoriše.

 

DEFINITIVNO znamo za koga navija Holivud: Evo kako su glumci reagovali kada su ugledali Breda Pita na dodeli Zlatnih globusa (VIDEO)

 

Kako Inquisitr piše, Pit je zabrinut za šestoro dece koju je dobio s Anđelinom, i to zbog njenog mentalnog stanja, a ona ga navodno moli da se pomire.

Uništio si mi život, ali ne mogu da živim bez tebe", navodno je glumica rekla Pitu.

foto: Profimedia

Američki mediji, dalje, pišu da je, dok Anđelina izgleda zapušteno, slabašno i narušenog zdravstvenog stanja, Bred odlučio da se posveti sebi.

Izgubio je na težini. Fokusirao se ponovo na sebe, pazi šta jede i njegov kuvar mu priprema samo zdrave obroke", otkrio je izvor blizak glumcu.

Bred Pit se obratio sudu i izjavom o Anđelini zapalio Holivud: Koja dobra majka bi to radila svojoj deci?

 

Mediji su, nakon što se Bred Pit pojavio na dodeli Zlatnih globusa, pisali i da je glumac nedavno otišao pod nož, jer je izgledao makar deset godina mlađe.

Ipak, izvori koji su mu bliski tvrde da glumac za svoj novi izgled može da zahvali isključivo zdravim životnim izborima - načinu ishrane i redovnom vežbanju.

 

makonda-tracker