Otkrivamo

Freedom! 90: Sve tajne sa snimanja nikada prevaziđenog spota Džordža Majkla iz ugla lepotice Kristi Turlington (FOTO, VIDEO)

0

Legendarni Džordž Majkl, koji je preminuo 25. decembra tekuće godine, bio je omađijan naslovnicom koju su krasile Naomi Kembel, Linda Evanđelista, Tatjana Patic, Kristi Turlington i Sindi Kraford. Naprosto je morao da "ih ima" u spotu koji je tada i dalje bio samo nešto što se planiralo. Međutim, u kombinaciji sa ovim lepoticama, "Freedom! '90" postao je hit nad hitovima.

 

Vest o smrti Džordž Majkla rastužila je čitav svet

 

foto: Profimedia

Kristi Tarlington bila je u prilici da se druži sa Džordžom samo jednom, kada su se i upoznali, tokom snimanja spota za pesmu "Freedom! '90".

 

foto: Profimedia

Sećam se da je bio veoma stidljiv. Ali bio je od onih koji imaju potpunu kontrolu. Došao je sa kačketom, nije imao nikakvu pratnju, ništa... Bili su prisutni samo oni koji su bili neophodni", prisetila se Kristi, te izjavila za "Roling Stoun".

Oproštaj od velikog umetnika: Poslednji Božić Džordža Majkla (VIDEO)

Nisam se mnogo pripremala, pesmu sam slušala u kolima preko vokmena i pamtila reči. Odmah sam iz aviona otišla na set, što mi nikada nije bilo nešto što mi je prijalo. Međutim, znam da sam mislila - kako vesela pesma, iako reči baš i nisu."

Oproštaj od velikog umetnika: Poslednji Božić Džordža Majkla (VIDEO)

 

Supermodel navodi da na setu nije bilo žurki, jer se Džordž svim silama trudio da sve isprati, bude u potpunosti profesionalan. Bio je spreman da "skokne" i iza kamere i uveri se u to koliko je koji kadar dobar, onakav kakav je on i želeo da bude.

Linda, Džordž i ja imamo fotku sa snimanja, ali ja se apsolutno ne sećam toga. Džordž je jedna neverovatna duša, ali nismo mnogo sedeli okolo i šalili se, družili, koliko smo imali da radimo. To mora da je bio veoma kratak predah, kada smo se igrom slučaja i fotografisali", navela je između ostalog lepotica.

Tužan je Božić bez tebe. Hvala ti na divnoj muzici i velikom srcu", prokomentarisala je uz fotografiju iz spota Kristi, opraštajući se od velikog muzičara.

 

makonda-tracker