ipak nije suđeno

Raskinuo par protiv kog su bili BAŠ SVI! Zbog njega je ostavila verenika i doživela OSUDU CELE PLANETE, ali nije marila

0

Nakon dve godine veze koja je privlačila mnogo pažnje i ništa manje negativnih komentara, glumica i pevač su stavili tačku na svoju ljubav

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kako javlja Page Six, glumica i rediteljka Olivija Vajld i pevač i glumac Hari Stajls raskinuli su posle dve godine zabavljanja.


Navodno nijedno od njih dvoje nije krivo za raskid i rastali su se u dobrim odnosima, a šuška se i da je u pitanju samo pauza.


Među njima nema zle krvi. Hari nije "šutnuo" Oliviju, niti je bilo obratno – istakao je za pomenuti portal izvor blizak nekadašnjem paru. – Ovo je najduža veza u kojoj je Hari bio, očigledno imaju posebnu povezanost.


Navodno je do rastanka došlo jer Olivija i Hari imaju previše obaveza i ne mogu da se posvete jedno drugom.

 


Na pauzi su. Nemoguće je imati vezu kada će on sledeće godine obići svaki kontinent, a i Olivija ima svoj posao i decu – dodao je izvor. – Ovo je prava odluka za oboje.


On je istakao i da su Olivija Vajld i Hari Stajls i dalje prijatelji i da ne treba da se iznenadimo ako ih ponovo vidimo zajedno.

 

1 / 3 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Poznato je da će Stajls uskoro krenuti na turneju, dok Olivija zbog sina Otisa (8) i ćerke Dejzi (6) mora naredni period da provede u Londonu, gde njen bivši verenik Džejson Sudeikis snima seriju.


Od početka veze Olivije Vajld i Harija Stajlsa priča se da je sve počelo tako što je ona prevarila Sudeikisa, s kojim je provela srećnu deceniju, što je glumica i režiserka demantovala. Ona je tvrdila da su Sudeikis i ona raskinuli pre početka snimanja filma "Dont Worry, Darling", na čijem je setu upoznala Harija.
Ipak, nisu svi ubeđeni, a Olivija ne mari šta ko priča.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AVOCADO (@tpwkharold0)


Očigledno je stvarno primamljivo ispraviti lažni narativ – kaže ona. – Ali mislim da, kada ste zaista srećni, shvatate da nije bitno šta o vama misle neznanci. Sve što vam je važno jeste šta je stvarno, šta volite i koga volite.

 

Navodno je zbog svega toga na nju bila ljuta glavna ženska zvezda njenog filma Florens Pju, a nedavno je o svemu progovorila bivša dadilja Olivijine dece, koja tvrdi da je čula kako Olivija priča tadašnjem vereniku da Florens spava sa Harijem Stajlsom.

 

Olivija Vajld, Džejson Sudeikis
foto: EPA/JASON SZENES

Dadilja je ispričala i da je, nakon što je bilo jasno da je Olivija ta koja spava s Britancem, Džejson Sudeikis bio očajan. Ona je tvrdila da je jednom prilikom Sudeikis legao ispred Olivijinog automobila kako bi je sprečio da ode da se vidi sa Stajlsom i odnese mu "svoj poseban dresing za salatu". Par je ubrzo sve negirao i optužio dadilju da ne govori istinu.

 

 

makonda-tracker