igra sudbine

Ljubio je najlepše manekenke ne sluteći ko je žena njegovog života: Adem Ljajić i njegova supruga imaju neobičnu priču

1

Život im je rano razdvojio puteve, a kada su se sreli posle mnogo godina ispostavilo se da su rođeni jedno za drugo

Adem Ljajić je u srećnom braku već dve godine
Adem Ljajić je u srećnom braku već dve godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnji reprezentativac Srbije Adem Ljajić danas je glavna tema u medijima zbog navodnog napada na radnika u beogradskom hotelu, a on i njegovi predstavnici još uvek se nisu oglasili tim povodom.

 

Od početka karijere Ljajić je često privlačio pažnju svojim privatnim životom i dešavanjima koja nemaju veze s onim što je on umeo da pokaže na terenu.


Neretko je u pitanju bio njegov ljubavni život, kroz koji je prošlo više popularnih lepotica, a najpoznatija je njegova veza s manekenkom Sofijom Milošević.


Prva naredna velika ljubav Adema Ljajića za koju smo čuli je, ispostavilo se, žena njegovog života, a priča njegove današnje supruge i fudbalera je veoma interesantna.

Ko je žena Adema Ljajića i kako su se zavoleli?


Adem Ljajić i lepa Zubejda, zvana Buba, poznaju se još od malih nogu, budući da su – školski drugari. Ipak, između njih nije postojalo ništa osim prijateljstva, a putevi su im se razdvojili nakon što je Ljajić mlad napustio njihov rodni Novi Pazar.

 

Adem Ljajić i Zubejda Buba Ljajić venčali su se 2022. godine
Adem Ljajić i Zubejda Buba Ljajić venčali su se 2022. godinefoto: Instagram

Sa samo 14 godina, on se preselio u Beograd kako bi trenirao u FK Partizan, za koji je debitovao već tri godine kasnije. Za to vreme Zubejda je završila magistarske studije u Skoplju, u klasi prof. Blagoja Manevskog, postala uspešna slikarka, priredila više samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu, udala se i dobila dve ćerke, a potom joj se brak raspao.


Počela je da radi i kao nastavnica likovnog u školi i živela običnim životom jedne zaposlene mame.


Početkom 2019, nekoliko meseci nakon što se rastao od manekenke Sofije Milošević, mediji su javili da Adem Ljajić ima novu devojku, i da je u pitanju njegova drugarica iz detinjstva Zubejda Dazdarević.

 


Adem i Zubejda poznaju se još od mlađih dana, dok on još nije bio popularan fudbaler. Ranije su se družili, ali ništa ozbiljnije nije bilo među njima. Kada je Adem počeo profesionalno da se bavi fudbalom, krenula su i česta putovanja koja su karakteristična za sportiste. Zubejda je tada sve uložila u svoju karijeru i postala poznata slikarka. U međuvremenu se udala i rodila dve ćerke, ali se nedavno i razvela – ispričao je tada dobro upućen izvor.


Par je postao nerazdvojan, a koliko je njihova veza ozbiljna pokazalo je to što je fudbaler bio spreman da se nađe u velikom problemu na poslu da bi njegova draga bila srećna.

 

Adem Ljajić i Zubejda Buba Ljajić dobili su 2023. prvo zajedničko dete
Adem Ljajić i Zubejda Buba Ljajić dobili su 2023. prvo zajedničko detefoto: Printscreen/Instagram

Mediji su, naime, 2021. javili da je Ljajić "sklonjen" iz prvog tima Bešiktaša jer je odbio već dogovoren transfer u moskovski Spartak. Kako je pisao turski list "Foto Spor", na njegovu odluku uticala je devojka Buba, koja nije želela da stanuje u Moskvi.


Par se venčao 2022, a naredne, 2023. godine, na svet je stiglo njihovo prvo zajedničko, a Zubejdino treće dete – devojčica Nur, čije ime na arapskom jeziku znači "svetlost".

 

 

Adem Ljajić se pre izvesnog vremena vratio u Novi Pazar, gde nastupa za istoimeni fudbalski klub, pa ova srećna porodica danas uživa tamo gde je sve počelo pre mnogo, mnogo godina....

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ljajić zapevao s Dmitrovićem i Savom Miloševićem

 

makonda-tracker