DA LI STE ZNALI?

Selena i Hejli nisu jedine: Ljubavni trouglovi koji su ušli u istoriju Holivuda, neke su čak i oprostile gnusne prevare

0

Ljubavni trouglovi nisu retkost, a čini se da ih među poznatima ima baš dosta, neki su ušli čak i u istoriju.

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Varanje između partnera, otvorene veze i brakove, kao i nekonvencionalni odnosi su danas sve češći, ali i u prošlosti je bilo primera koji su voleli dve žene istovremeno ili obrnuto.

 

Ljubavni trougao nije nikakva nepoznanica, danas je sasvim normalna pojava i prilično zastupljena. Neki od poznatih su ušli u istoriju upravo zbog svojih specifičnih ljubavi.

Edi Fišer, Debi Rejnolds i Elizabet Tejlor su najpoznatiji holivudski trougao. Edi i Debi su godinama bili u braku, dok su Debi i Elizabet bile prijateljice. Oni su čak i venčali Elizabet, ali je ona nakon razvoda ipak uplovila u vezu sa Edijem.

 

Edi Fišer, Debi Rejnolds, Elizabet Tejlor
foto: The Hollywood Archive/Profimedia

Kada je u pitanju Evropa, ali i ceo svet, definitivno su najpoznatiji kralj Čarls III, princeza Dajana i Kamila Parker. Čarls i Kamila su se zabavljali još pre nego što je on upoznao Dajanu, a svoju vezu se pretvorili posle u aferu iako su oboje bili u braku. Ipak, danas je Kamila kraljica supruga, dok je princeza Dajana svoj život tragično završila.

 

Princeza Dajana, Princ Čarls
foto: Photoshot / Avalon / Profimedia

Laura Dern i Bili Bob Tornton postali su par 1997. godine i ostali zajedno do 2000. godine, kada je glumac odlučio da se razvede od nje i oženi Anđelina Džoli. Laura Dern rekla je novinarima da je razdvajanje bilo poput "iznenadne smrti".

 

Anđelina Džoli je upletena u još jedan trougao koji je doveo do razvoda Breda Pita i Dženifer Aniston. Oni su se upoznali na snimanju filma Mr and Mrs Smith i tada započeli svoju vezu.

 

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: EPA/JENS KALAENE

The Weeknd i Bela Hadid bili su u vezi do kraja 2016. godine sa nekoliko raskida u međuvremenu. Ubrzo nakon toga postalo je poznato da se umetnik viđa sa Selenom Gomez. Ubrzo nakon najave da raskida sa The Weeknd-om, Selena Gomez ponovo se pomirila sa Džastinom Biberom. Njih dvoje su bili u vezi od 2011. do 2015. godine i želeli su da pokušaju ponovo, dok se konačno nisu rastali u martu 2018. godine. Biber se vratio svojoj bivšoj Hejli Boldvin, koju je kasnije oženio.

 

Pevačica Bijonse je svoje iskustvo opisala kroz album Lemonade koji se sastojao od pesama u kojim se priča o neverstvu, time je Bijonse javno priznala da joj je Džej Zi bio neveran.

 

 

makonda-tracker