zlato od poda do plafona

Hoće li Bela kuća imati SOBU ZA ULEPŠAVANjE? Trampovi za SAMO NEKOLIKO sati promenili enterijer čuvene rezidencije, ali tu nije kraj (FOTO)

0
Samo nekoliko sati nakon što je položio zakletvu i postao 45. predsednik SAD-a, Donald Tramp nije započeo rešavanje političkih pitanja već - promenu enterijera.

 

foto: REUTERS/Jonathan Ernst

Naime, pre nekoliko dana The New York Times najavio je da će novi američki predsednik zamenioiti bordo zavese u Ovalnom kabinetu zavesama onima koje je koristio neki raniji predsednik, a već danas mediji pišu da se Tramp opredelio za zavese zlatne boje.

 

(Ne)dostojna zamena za Belu kuću: Zavirite u jedan od novih domova porodice Obama (VIDEO)

 

On se odlučio i za tepih koji se odlično slaže s ovakvim zavesama, a The Star piše da je reč o dizajnu sličnom onom koji je odabrao Džordž Buš.

 

foto: REUTERS/Jonathan Ernst

Takođe, Donald Tramp na polici iza sebe trenutno ima bistu Vinstona Čerčila, koju je Barak Obama sklonio kako bi bilo mesta za bistu Martina Lutera Kinga.

 

Inače, predsednik SAD-a ima pravo ukrasi Belu kuću i Ovalni kabinet po svom ukusu, a finansijska sredstva za to odobrava Kongres. Međutim, predsednik za to može da koristi i sopstveni novac, ukoliko želi.

 

Pogledajte kako su se Melanija i Donald Tramp upoznali

 

 

 

makonda-tracker