neobično i upitno

Može li ovo da se svidi bilo kome!? Dženifer Lopez prošetala Njujorkom, zbog jednog komada kažu da je "bacila pare"

0

Trendovi se menjaju iz sezone u sezonu, a onaj koji je sada in, retko kome može da bude lep 

DŽENIFER LOPEZ U PRLJAVIM FARMERKAMA NA ULICAMA NJUJORKA
DŽENIFER LOPEZ U PRLJAVIM FARMERKAMA NA ULICAMA NJUJORKA foto: wcp,4cnrs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Dženifer Lopez (54) često privlači pažnju medija širom sveta ne samo zbog svojih uloga već i zbog svog savršenog modnog stila. Mnoge žene u stopu prate njene stajlinge, jer je postala prava ikona stila i inspiracija mnogom trendseterkama.

 

Ipak, ponekad se desi, kao što je to slučaj sada, da i ona povučena trendom, napravi neke izuzetke, koji poberu više negativnih nego pozitivnih komentara.

 

Ona se juče prošetala ulicama Njujorka u jednom, nadasve neobičnoj kombinaciji, farmerkama, koje su sve, samo ne lepe. Model koji se nalazi na policama poznatih brendova, koji je hit među zvezdama, pocepane, prljave, šljampave, bile su izbor lepe Džej Lo.

 

 

Upravo one su bile tema polemike na društvenim mrežama, a mnogi su bili groženi ovim novim trendom. Osim farmerki, u ovom "prljavom dezenu" se sada mogu naći i drugi odevni komadi, a možda i najužasnije su čarape, koje su takođe postale nezaobilazan trendi.

 

Uz prljave farmerke, ona je ponela duks, pa je izgledala još zapuštenije. Iako je sve ovo trend, mnogi su se složili da joj mnogo bolje stoje neki komadi koji ističu njenu vitku, kao izvajanu liniju, na kojoj joj zavide i mnogo mlađe žene širom sveta. 

 

DŽEJ LO NOSI PRLJAVE FARMERKE I IZAZIVA KOMENTARE
DŽEJ LO NOSI PRLJAVE FARMERKE I IZAZIVA KOMENTAREfoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Kao šlag na tortu, na ovaj već neobičan stajling, Dženifer je obula čizme na platformu, koje su sve učinile još gorim. 

 

Da li se mora biti trendi baš po svaku cenu, pitaju se ljudi na društvenim mrežama... Čini se da je odgovor da, a da li biste vi nosili "prljave farmerke" pišite nam u komentarima. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koje pevačice su kraljice stila u Srbiji?

 

makonda-tracker