umrla je mlada

"Ako umrem, kriva je Dženifer Lopez!" Tiktokerka preminula u 37. godini, a njeni fanovi optužuju latino divu

1

Porodica internet zvezde potvrdila je da je Kajl Marisa Rot preminula, a njeni fanovi od tada ne daju mira Džej Lo

Umrla TikTok zvezda Kajl Marisa Rot
Umrla TikTok zvezda Kajl Marisa Rotfoto: thekylemarisa_/Instagram

TikTok zvezda Kajl Marisa Rot preminula je u 37. godini, potvrdila je njena porodica.

 

Devojka koja je imala više od 221 hiljade pratilaca na ovoj društvenoj mreži i obično je pričala o poznatim ličnostima i popularnoj kulturi, a njene objave redovno su dobijale po više od milion "lajkova".

 

Kako javlja NBC News, uzrok smrti nije objavljen, dok je njena majka Džeki Koen Rot za ovaj portal pričala o "toksičnosti" i "zlobnim šalama s kojima se Kajl suočavala" na društvenim mrežama.

Samo želim da ljudi žive svoj život s Kajlinom vedrinom, njenom prelepom dušom i duhom – dodala je mama ove internet zvezde.

 

Kajl je uglavnom objavljivala snimke o skandalima poznatih ličnosti, vestima iz Holivuda i pop kulturi, najčešće o Dženifer Lopez i Pi Didiju, a na društvenim mrežama se njena smrt dovodi u vezu s latino divom.

 

 

Naime, Kajl Marisa Riot izjavila je nedavno da je njen kanal na TikTkok-u dobio prijave za kršenje autorskih prava na svakom snimku u kom je koristila delove filma "Najveća ljubavna priča koja nikad nije ispričana" (The Greatest Love Story Never Told) Dženifer Lopez. Zbog toga je njen kanal nestao, a ona nije mogla da nastavi da zarađuje, o čemu je pisao čak i Forbes, a Kajl je pre nekoliko nedelja izjavila:

 

Narcisoidnost Džej Lo je svojeručno uništio glavni deo mog malog posla. Nisam dobila priliku ni da preuzmem ili sačuvam četiri godine rada na svom sadržaju, koji je pregledan više od milijardu puta i dobio više od 50 miliona lajkova.

 

 

Kajl je u međuvremenu napravila novi nalog, a za Forbes je rekla da ju je "Džej Lo koštala više od četvorocifrenih prihoda samo za mart 2024. godine", kao i da to utiče na njen pristup medicinskoj nezi.

 

Poznata TikTokerka pričala je ranije o svojoj depresiji i borbi protiv raka debelog creva, a pre nekoliko nedelja je u jednom snimku rekla:

 

Ako umrem od raka creva, ona je kriva.

 

 

Društvene mreže odmah su, nakon vesti da je Kajl Marisa Rot preminula, preplavili komentari da je Dženifer Lopez kriva za to, iako još uvek nije objavljen uzrok njene smrti, niti je poznato da li joj je pristup lečenju bio ograničen.

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

 

makonda-tracker