inspiriše

Magnetski privlači pogled & najbolje ide uz džins: Vanvremenski komad Slobode Mićalović idealan za prolećno veče u gradu

2

Šarmantna glumica sinoć je prisustvovala pozorišnoj premijeri u proverenoj modnoj kombinaciji za proleće, a glavna zvezda njenog stajlinga je pouzdani komad s kojim nema greške

Sloboda Mićalović na premijeri predstave 'Mihael Kolhas u JDP-u
Sloboda Mićalović na premijeri predstave "Mihael Kolhas u JDP-ufoto: F.S./ATAImages

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu sinoć je održana premijera predstave "Mihael Kolhas" režisera Borisa Liješevića, koja je okupila veliki broj slavnih ličnosti.


U publici je bilo mnogo poznatih lica, među njima i glumica Sloboda Mićalović, koja je za ovu priliku odabrala veoma šik prolećno izdanje.


Zvezda nekih od najupešnijih TV projekata proteklih godina za ovu priliku je odabrala farmerke uz nogu, a ključni deo njeno autfita je pouzdani komad koji će večno biti u modi – klasičnu belu košulju.

 

Sloboda Mićalović na premijeri predstave 'Mihael Kolhas u JDP-u
Sloboda Mićalović na premijeri predstave "Mihael Kolhas u JDP-ufoto: F.S./ATAImages

Sloboda se opredelila za lagan model šireg kroja, elegantnu predimenzioniranu košulju koja deluje kao da je pozajmljena iz muškog ormana, ima duge rukave, deluje veoma udobno i pogodna je za razne modne kombinacije.

Bela košulja nikad ne izlazi iz mode


Bela košulja uvek je zastupljena u kolekcijama poznatih brendova, a za proleće i leto 2024. najviše pažnje je privukao model koji je manekenka Kaja Gerber nosila na reviji modne kuće Valentino.

 


I brend Stella McCartney predstavio je na Nedelji mode u Parizu svoju klasičnu košulju bele boje, a high-street kuće uvek imaju pristupačne i proverene varijante.

 

Bela košulja modne kuće Stella McCartney, SS24
Bela košulja modne kuće Stella McCartney, SS24foto: Gil-Gonzalez Alain/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako ističe Levi Palmer, jedan od osnivača londonskog brenda Palmer/Harding, klasična bela košulja je komad koji su dame uvek želele u svom garderoberu, ali nisu uvek mogle da pronađu pravi oversized model, pa su se služile ormanima svojih partnera.


Naši kupci je vole jer ona ne zahteva previše razmišljanja o oblačenju izjutra – kaže njegov partner Metju Harding. – To je poput uniformisanog odevanja, ali s više individualnosti.


Inače, Palmer ima i sjajan trik za sve koji obožavaju klasične bele košulje, ali ne uživaju u peglanju – savetuje da još uvek mokru košulju obesite na vešalicu i potom je razvučete.

 


Tako nestaju svi nabori koji nastaju usled pranja. Taj izgled mi je draži nego savršeno ispeglan jer deluje šarmantnije i nonšalantnije – ističe on.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju "Kad zamirišu jorgovani"

 

makonda-tracker