smelooo

Tako EFEKTNO da su svi su gledali samo u njih dve: Nataša i Kristina Bekvalac MOĆNIM IZDANJIMA opčinile Beograd

0

Lepa Novosađanka i njena rođena  sestra još jednom su svojim stajlinzima izazvale opšte oduševljenje 

SESTRE BEKVALAC ODUŠEVILE BEOGRAD
SESTRE BEKVALAC ODUŠEVILE BEOGRAD foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac jedna je od najatraktivnijih i najlepših žena na domaćoj estradnoj sceni. Njena sestra, pasionirana ljubiteljka mode i kreatorak, takođe je često u fokusu domaćih medija.

 

Nataša godinama pleni pažnju kako zbog svog savršenog stila oblačenja tako i zbog zanimljivog privatnog života, a sada je čini se, ponovo uspela da izmami uzdahe kada se pojavila na crvenom tepihu u našem glavnom gradu.

 

Lepa Nata je prisustvovala jednom modnom događaju u Beogradu, gde je, slobodno  se može reći, potpuno izdominirala u moćnom stajlingu, koji, složiće se svi, nije za žene bez samopouzdanja.

 

Sa njom ruku pod ruku bila je i njena rođena sestra Kristina Bekvalac koja je pokazala da je žena koja dobro zna kako da na crvenom  tepihu iznese neke od najefektnijih odevnih komada.

 

1 / 5 Foto: F.S./ATAImages

 

I dok se Nata odlučila za dvodelni komplet potpuno nedoređene boje, koja se prelivala u mnogo nijansi ljubičaste, Kristina je blistala u crnoj elegantnoj hajlini sirena kroja sa prorezima na stomaku. 

 

Nataša, iako zakopčana do grla, plenila je seksepilom, pa je bilo veoma teško skinuti pogled sa njenog savršenog stajlinga i veoma zgodne figure. Kristinina haljina, poput onih sa holivudskih crvenih tepiha, bila je ona o kojoj se te večeri pričalo.

 

1 / 5 Foto: M.K./ATAImages

 

Savršene, sestre Bekvalac, još jednom su uspele da porobe Beograd svojim savršenim stajlinzima i prefinjenim izgledom kojem je zaista bilo teško pronaći mane.

 

Bonus video:

 

Nataša Bekvalac blista u skupoj kreaciji 

 

 

 

makonda-tracker