savršeno, opet!

Haljina je megatrendi, ali je obuća ZASENILA SVE: Sofija Riči ima jedine BALETANKE koje vam ove jeseni trebaju

0

Čini se da će i ove jeseni minimalizam ponovo dominirati ulicama svetskih prestonica mode 

foto: EPA / ETTORE FERRARI
foto: EPA / ETTORE FERRARI

Čuvena modna influenserka Sofija Riči jedna je od onih žena koje diktiraju trendove i čine da sve oči trendseterki budu uprte u njih.

 

Ona se nedavno pojavila na modnoj reviji brenda Proenza Schouler u Njujorku gde je sve oduševila efektnim odabirom obuće u minimalističkom stilu.

 

Na ovom važnom modnom događaju pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, a pasionirane ljubiteljke mode s nestrpljenjem su isčekivale da se na njoj pojave modne ikone čije odevne kombinacije će im poslužiti kao inspiracija u danima koji su pred nama.

 

 

Iako spoljne temperature ne pokazuju da će skoro jesen, sudeći prema kalendaru, ona je tu, na našem pragu.

 

Upravo zato žene već sad razimšljaju o narednom šopingu za jesenju sezonu, a jedan odevni komad Sofije Riči privukao je veliku pažnju. U pitanju su bile crvene cipele sa zaobljenim vrhom i mašnom kao detaljem.

 

Ona je raskošnim venčanjem ove godine dala novo značenje takozvanoj "old money" estetici, a njene pažljivo osmišljene odevne kombinacije danas se prate s velikom pažnjom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

 

I ove jeseni na modnom pijedestalu biće živopisne boje i obuća sa dosta detalja. Sofija je ovog puta odabrala dvobojnu midi haljinu bez naramenica čime je pokazala da će minimalizam i ove sezone biti na ceni.

 

Uz crni gornji deo s korsetnom podstavom, dodatnu dimenziju haljini dao je raskošan dizajn donjeg dela, a celokupno izdanje upotpunila je velikim modelom torbe od crne kože, sa siluetom na preklop i efektnim metalnim detaljem.

 

Ipak, kako ne bi sve bilo previše u tonu, ona je odabrala zaobljene svetloplave minđuše i narukvice u zlatnoj boji kako bi razbila monotoniju i udahnula dašak živosti u celu kombinaciju. 

 

Bonus video:

 

Supertrendi izdanje Sofije Riči 

 

 

makonda-tracker