retko ko zna ovaj detalj

TAJNO VENČANJE, Valentino venčanica od 20.000 € i – japanke! Početak braka Nataše Bekvalac i Dače bio je FILMSKI

0

Godinu dana pre nego što su upriličili svadbeno veselje, pevačica i tadašnji vaterpolista su se venčali u tajnosti. U ležernim kombinacijama. I japankama.

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a prvi put se na večnu ljubav zavetovala Danilu Ikodinoviću
Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a prvi put se na večnu ljubav zavetovala Danilu Ikodinovićufoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ljubavna priča pevačica Nataše Bekvalac i tadašnjeg vaterpoliste Danila Ikodinovića prešla je na novi nivo venčanjem 2006. godine.

 

Tada su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav u "Crkvi Svetog Nikolaja" u Sremskim Karlovcima.

 

Međutim, malo ko zna da su se njih dvoje godinu dana ranije, venčali u tajnosti, nakon što se Danilo vratio iz Montreala, sa Svetskog prvenstva u vaterpolu na kojem je naša reprezentacija osvojila zlatnu medalju.

 

Kako je pevačica jednom prilikom ispričala za domaće medije, ona je tada smatrala da je došao trenutak da ozvaniče svoju vezu:

- Rekla sam Dači Mislim da bi trebalo da postanem tvoja žena. On mi je odgovorio Već danima razmišljam o tome, ali sam se plašio da će biti prerano.

 

Prvi put, Nataša se udala u beloj lanenoj haljini i u japankama

 

‒ Danilo je bio presladak u farmerkama, „japankama“ i beloj majici kratkih rukava. Trudili smo se da tu tajnu zadržimo za sebe, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu, kad nismo bili tu, i našla foto-albume. Nije joj bilo mnogo potrebno da zaključi da su to fotografije sa našeg venčanja, ali nikome nije rekla - pričala je Nataša svojevremeno.

 

Međutim, godinu dana kasnije, Nataša i Danilo su odlučili da naprave crkveno venčanje između ostalog jer su znali da bi se najbliži naljutili kada bi saznali da su se venčali u tajnosti. 

 

‒ Znali smo da ni njegovi ni moji roditelji ne bi razumeli naš mali hir i da bi se mnogo naljutili, pa smo se poslužili „belim“ lažima ‒ otkrila je pevačica.

 

Za njihovo crkveno venčanje koje je i te kako bilo medijski propraćeno, Danilo je obukao klasično crno odelo i belu košulju bez kravate.

S druge strane, Nataša je zablistala u venčanici A kroja koja je imala romantični čipkani veo.

 

Izgledala je kao prava princeza u venčanici koja je delo brenda Valentino i koja je prema pisanju medija koštala 20.000 evra. 

 

Nakon crkvenog venčanja, sve zvanice su se uputile u poznati novosadski hotel gde je upriličeno i građansko venčanje. 

 

Godinu dana kasnije se iz njihove ljubavi rodila ćerka Hana.

 

Uprkos velikoj ljubavi, brak Nataše i Danila nije potrajao, pa su se razveli 2011. godine. Ipak, ostali su u odličnim odnosima.

 

 

BONUS VIDEO

 

Nataša Bekvalac izjava pred početak Karleušinog koncerta

 

 

 

 

makonda-tracker