ma, savršeno!

Vratila se staroj ljubavi: Nataša Bekvalac podelila fotografije koje govore više od 1000 reči - ovu frizuru obožava

0

Lepa pevačica odlučila se na promenu koja je mnoge vratila u prošlost 

Nova frizura Nataše Bekvalac
Nova frizura Nataše Bekvalac foto: Marina Lopičić

Popularna pevačica Nataša Bekvalac godinama pleni pažnju javnosti zbog svog savršenog izgleda, ali i uzbudljivog privatnog života.

 

Ona je jedna od onih pevačica koje vode računa o svom izgledu i trude se da uvek izgledaju savršeno. Prepoznatljiva plavuša nije neko ko previše voli da eksperimentiše kada je izgled u pitanju, ali tokom godina, pravila je neke male promene.

 

Svi pamte njene duge šiške, koje prikrivaju celo čelo, a koje, prema mišljenju mnogih pasioniranih ljubitelja njenog rada, savršeno pristaju njenom licu.

 

 

Nata je nedavno podelila svoje nove fotografije na Instagram storiju, a na njima se moglo videti da je lepa Novosađanka promenila svoj izgled. Ovo je zapravo njena stara frizura, koju je Nata godinama nosila. 

 

Ove godine šiške se na velika vrata vraćaju na modnu scenu o čemu svedoči sve veći broj devojaka koje se vraćaju ovom trendu i s velikom radošću ponovo postaju vlasnice najrazličitijih oblika šiški.

 

1 / 5 Foto: Instagram / bekvalceva

 

Nata je, čini se, bila veoma srećna zbog nove frizure, šiški koje su njena velika ljubav godinama o čemu svedoče i fotografije na kojima ne skida veliki osmeh sa lica. 

 

U galeriji iznad pogledajte transformaciju Nataše Bekvalac, od duge ravne kose do razbarušene frizure sa šiškama koje su je učinile srećnom. 

 

Bonus video:

 

Ovo je plan ishrane Nataše Bekvalac 

 

 

 

makonda-tracker