inspiracija

Sužava figuru & stvara iluziju struka: Sako-haljina lepe srpske glumice je komad koji svaka žena treba da ima

0

Praktični, udobni i vrlo trendi, ovakvi blejzeri su neophodni za sveden i otmen stil

Brankica Sebastijanović i Ivana Dudić na otvaranju jedne prodavnice u Beogradu
Brankica Sebastijanović i Ivana Dudić na otvaranju jedne prodavnice u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je, u jednom tržnom centru, juče održano svečano otvaranje jedne prodavnice poznatog brenda, koje je okupilo veliki broj poznatih ličnosti.


Najviše je bilo popularnih glumica, a najzapaženije su bile Aleksandra Janković Splića, Nina Janković, koja je izgledala vrlo otmeno u kratkoj prsluk-haljini, zatim Ivana Dudić, Tamara Dragičević...


Jedna od poznatih devojaka koje su ostavile utisak svojim izdanjima za ovu priliku bila je i glumica Brankica Sebastijanović.

 

Zvezda popularnih serija odabrala je sako-haljinu, jedan od omiljenih trendova poslednjih sezona, a njen izbor pao je na model klasičnog dizajna.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Brankica je ponela jednostavan crni oversized sako koji može da se nosi kao haljina, model sa džepovima i oštrim reverima, kakav je prikladan za svaki tip građe.

 

Iako Brankici Sebastijanović, koja je vrlo vitka od početka karijere, takvi trikovi nisu potrebni, ovaj model vrlo je zgodan ako želite da sakrijete koji kilogram u predelu stomaka i kukova.

 

Ivana Dudić i Brankica Sebastijanović uvek ostavljaju utisak stilom
Ivana Dudić i Brankica Sebastijanović uvek ostavljaju utisak stilomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Zahvaljujući pojasu, on ističe struk, a nešto širi kroj daje prostor telu, a čitav utisak je vrlo šik. Da sve bude zanimljivije, glumac je uz tako elegantnu odeću ponela bele patike i pretvorila svoj stajling u savršen spoj različitih stilova.

 

BONUS VIDEO

Haljina Sofije Riči o kojoj se priča

 

makonda-tracker