očaravajuća

Srcoliki dekolte, romantična nota: Sonja Kolačarić u vanvremenskoj haljini na zatvaranju 51. FEST-a

0

Šarmantna glumica pojavila se na premijeri svog novog filma u večno trendi kreaciji kakva će još dugo biti proveren recept za elegantan izgled

foto: Dusan Milenkovic/ATAImages
foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

U Beogradu je sinoć svečano zatvoren 51. FEST, premijerom poslednjeg filma pokojnog filmskog režisera Mladomira Puriše Đorđevića "Usta puna zemlje".


Ovom ostvarenju pripala je Politikina nagrada "Milutin Čolić" za najbolji srpski film 51. FEST-a, a u pitanju je drama rađena po istoimenom romanu Branimira Šćepanovića. Reč je o priči o odrastanju i životu, u kom igraju Radivoje Raša Bukvić, Petar Božović, Marjan Apostolović, kao i jedna od najboljih domaćih glumica svoje generacije Sonja Kolačarić.


Glumica koja nas oduševljava od početka svoje karijere, a proteklih godina smo je gledali u nekim od najuspešnijih domaćih projekata, prošetala je crvenim tepihom u društvu kolege Raše Bukvića i donela klasičnu holivudsku eleganciju na zatvaranje FEST-a.

 

1 / 6 Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages


Sonja je za ovu priliku odabrala toaletu crvene boje, i to vanvremenski model koji će dominirati najsvečanijim događajima još dugo. Glumica je izgledala očaravajuće u kreaciji čiji gornji deo pripijen uz telo, ima efektan srcoliki izrez i romantične široke bretele.

 

Radivoje Raša Bukvić i Sonja Kolačarić na premijeri filma Usta puna zemlje na zatvaranju 51. FEST-a
Radivoje Raša Bukvić i Sonja Kolačarić na premijeri filma Usta puna zemlje na zatvaranju 51. FEST-afoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Haljina je sečena u struku, odakle pada pored tela, a reč je o modelu asimetričnog kroja, koji ističe noge širim šlicem.


Glumica je ovaj šik komad midi dužine kombinovala sa bordo salonkama sa štiklama, a lice joj je uokvirila kosa oblikovana u talase.

 

Sonja Kolačarić na premijeri filma Usta puna zemlje
Sonja Kolačarić na premijeri filma Usta puna zemljefoto: sonjakolacaric, Instagram

 

 

makonda-tracker