Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 26. avgusta do 2. septembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 26. avgusta do 2. septembra
foto: Profimedia

 

LAV

Ljubav: Posvećeni ste partneru i njegovim potrebama, ništa vam nije teško da učinite za njega i vašu vezu. Srećni ste i to se vidi. Samo tako nastavite, biće vam uzvraćeno istom merom.

Posao: Ulažete veliki trud da biste završili sve što ste započeli. Puni ste entuzijazma na poslovnom planu i imate volje za sve. Povoljni aspekti Merkura donose očekivanu nagradu u narednom periodu.

Zdravlje: Pojačan apetit.

 

DEVICA

Ljubav: Kada je reč o ljubavi, možete odahnuti. Sve će biti baš onako kako želite, srediće se na najbolji način i biće baš onako kako bi i trebalo da bude.

Posao: Očekujte unapređenje ili povećanje zarade kao nešto što je sasvim izvesno. Napredovanje u poslu dolazi kao nagrada za trud, rad i zalaganje koje ste pokazali u proteklom periodu.

Zdravlje: Budite umereniji u ishrani.

 

Tibetanski horoskop: Ovo je vaš put ka srećnom i uravnoteženom životu!
 

VAGA

Ljubav: Imaćete priliku da otpočnete tajnu romansu, ali niste sigurni da je to pravo rešenje za sadašnji trenutak. Niste zadovoljni sadašnjom vezom zbog jedne sitnice koju partner ne želi da promeni.

Posao: Aktuelne su tajne ponude za promenu radnog mesta. Dobro razmislite šta dobijate, a šta gubite svojim izborom. Novac ne treba da bude presudan faktor. Budite oprezni.

Zdravlje: Nervoza.

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Emocije dajete na kašičicu, a zahtevate sve u ljubavnom odnosu. Očekujete ono što niste u mogućnosti da date. Jasno vam je kako je neophodno da se promenite.

Posao: Predlozi za nove timske poslove postoje samo zato da bi se o njima pričalo, ali ne i da biste ih prihvatili. Svi žele da rade s vama, ali ostanite na postojećem mestu. Tako je najbolje.

Zdravlje: Sve je u redu.

 

makonda-tracker