Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 26. avgusta do 2. septembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 26. avgusta do 2. septembra
foto: Profimedia

 

STRELAC

Ljubav: Očekuje vas velika promena u ljubavnom životu. Potpuno se menjate i smanjujete očekivanja od suprotnog pola. Prihvatate manje, jer to je jedino realno i moguće.

Posao: Odlično radite svoj posao, a naročito dobro ide onima koji imaju privatan biznis, perfektno zapravo. Ukoliko radite za drugog, bićete primećeni i nagrađeni za rezultate.

Zdravlje: Bol u grudima.

 

JARAC

Ljubav: Sitnice vam skreću pažnju u ljubavnim odnosima i to ne donosi sreću ni vama ni partneru jer zamerke nikome ne prijaju. Promenite ponašanje i svima će biti bolje.

Posao: Rutinsko obavljanje posla postalo je nezanimljivo. Otaljavate obaveze i zadatke radite s lakoćom. Potreban vam je izazov, ali kada ga budete dobili, zažalićete.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

 

Boginje ljubavi: Ovaj horoskopski znak sve zavodi i šarmira (FOTO)

 

VODOLIJA

Ljubav: Moguće je da ćete na poslu upoznati osobu koja ne deluje zanimljivo na prvi pogled. Ako ste zauzeti, partner vas neće mnogo interesovati. Sačekajte bolje dane za ljubav.

Posao: Uspostavite kontakte sa osobama iz inostranstva zbog mogućnosti u narednom periodu. Mogli biste da ostvarite značajnu poslovnu saradnju. Predložite sastanak i predstoji vam uspeh.

Zdravlje: Kolena su vam opterećena.

 

RIBE

Ljubav: U ovom periodu partner je značajniji od vas i spremni ste da se podredite njegovim željama. Kada je reč o ljubavi, sve ćete uraditi. Očekujte poklon vredan vaše pažnje i posvećenosti.

Posao: Pred vama je jedan od najboljih perioda za posao. Sijate u punom sjaju i ističete se među ostalima. Trebalo bi da iskoristite naglašeno dobre aspekte za javnost.

Zdravlje: Relativno dobro.

makonda-tracker