ASTROLOGIJA

Šta donosi MESEC KOJI RASTE od 9. do 23. aprila? Detaljna astro prognoza za sve znake Zodijaka

0

Strpljenje i izdržljivost su veoma vredne osobine, a naročito tokom rastućeg Meseca, a mnogima će baš ono nedostajati

ŠTA NAM DONOSI RASTUĆI MESEC?
ŠTA NAM DONOSI RASTUĆI MESEC?foto: Shutterstock/muratart

Držite situaciju pod kontrolom – sada nije vreme za talasanje. U aprilu ima mnogo zamki i sa nekima ćete morati da se suočite.

 

Pomračenje Sunca i mladi mesec od 8. aprila, predstavljaju pozitivne događaje, jer nas teraju da idemo napred. Takođe naglašava određene oblasti života predstavnika svih znakova zodijaka.

 

Događaji u ovom periodu će se razvijati do sezone jesenjeg pomračenja, kaže astrolog Marina Skadi (Marina Sokolova) .

OVAN


Okolnosti u naredne dve nedelje će uticati na vašu ličnost i izgled. Vaš stav prema životu može se promeniti. Može postati aktuelno i pitanje vitalnosti tela. Sve oko vas će vas isprovocirati da preispitate svoje životne stavove i načine reagovanja na svet oko sebe. Ovo je vreme ličnog osnaživanja gde dobijate novu energiju i entuzijazam. 

 

BIK 


Teme nesvesnog, ezoteričnog, mističnog i tajnog postaju važne. Sve što počne u naredne dve nedelje biće karmičke prirode. A rezultati će biti povezani sa otklanjanjem nečega, okončanjem određenih procesa. Možda ćete želeti da provedete više vremena sami i da uđete dublje u sebe da biste se nosili sa svojim emocionalnim borbama.

BLIZANCI


Društveni život će postati zanimljiv i bogat, pojaviće se nove ideje koje se mogu u potpunosti realizovati u narednih 6 meseci. 11. kuća predstavlja ljude koji vas vole, vaše prijatelje i istomišljenike i orijentisana je na budućnost. Mnogo toga će biti povezano sa ovim pitanjima tokom rastućeg Meseca, što će naknadno doprineti sprovođenju planova. Shvatićete pravu vrednost prijateljstva, doći će do promena u vašem okruženju i društvenoj sferi.

 

RAK


10. polje aktivira pitanja vezana za karijeru, položaj, profesiju i političke stavove. Biće važna vaša dostignuća u društvenom smislu: vaš status, koji je određen brakom, razvodom, penzionisanjem. Razmišljaćete o tome kako da obezbedite regulisanje svih procesa u vašem životu, njihovo upravljanje u celini. Čak i ako naiđete na neke poteškoće u realizaciji svojih planova, ako se više potrudite, do kraja rastućeg Meseca dobićete dobre rezultate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker