ASTROLOGIJA

Šta donosi MESEC KOJI RASTE od 9. do 23. aprila? Detaljna astro prognoza za sve znake Zodijaka

0

Strpljenje i izdržljivost su veoma vredne osobine, a naročito tokom rastućeg Meseca, a mnogima će baš ono nedostajati

ŠTA NAM DONOSI MLAD MESEC?
ŠTA NAM DONOSI MLAD MESEC?foto: maradon 333/Shutterstock

LAV


U naredne dve nedelje moraćete da posvetite pažnju temi visokog obrazovanja, usavršavanja, putovanja, međunarodnih odnosa, širenja horizonata svog znanja i ideja o svetu. Sve su to pitanja 9. polja i događaji koji će se desiti tokom rastućeg Meseca promeniće vaš odnos prema univerzalnim vrednostima. Možete se baviti duhovnim razvojem, jogom, ili ćete možda osetiti da vas privlači religija, počnete da proučavate filozofiju ili strani jezik.

 

DEVICA


Aktiviraju se pitanja 8. kuće - to su zajednički novac i tuđa sredstva, odnosi sa poreskim i osiguravajućim društvima. Moguća je i vraćanje dugova - ili ćete ga vratiti, ili ćete ga dobiti. Sfera 8. polja uključuje pitanja života i smrti, krize i seksualne odnose. Sledeće dve nedelje je dobro vreme da utvrdite koliko ste dobro i odlučite kako da nastavite. Podsvest će vam dati tragove. Možda ćete doživeti drastične promene u svojoj finansijskoj situaciji.

VAGE


Tema braka ili razvoda, partnerstva će postati jasnija - ovo se odnosi na karakteristike 7. kuće. Pitanja zvaničnih saveza, saradnje i ugovora biće relevantna. Neko će vam možda pokazati pažnju i pozvati vas da provedete vreme zajedno. Ali postojeći konfliktni odnosi će se takođe intenzivirati, konkurenti, rivali ili rivali će postati aktivniji. Ili će možda isplivati novi ugovor, a tema saradnje doći na novi nivo.

 

ŠKORPIJA


Teme stila života, fizičkog služenja, svakodnevnih briga i obaveza postaju važne. Okolnosti će vas naterati da vodite računa o svom zdravlju, kućnim poslovima i da preispitate izvodljivost svoje profesionalne delatnosti u pogledu toga da li ona donosi željeni prihod i da li vam se sviđa. One. Tokom perioda rastućeg Meseca, temelji se postavljaju sfere 6. astrološke kuće. Ako imate kućne ljubimce, moraćete da im posvetite više pažnje u narednim mesecima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker