dar prirode

RUSKI narodni eliksir koji je osmišljen 1968. godine moćna je zaštita od MALIGNIH bolesti: Evo kako ga napraviti

0

Ukoliko želite da sprečite bolesti savremenog doba, ovaj prirodni melem će vam pomoći.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svedoci smo sve češćih dijagnoza malignih bolesti i tumorskih promena kod popularcije svih generacija, a savremen način života, prekomeran stres, manjak fizičke aktivnosti, ishrana bogata zasićenim mastima i veštačkim bojama mogu znatno uticati na hormon zavisne tumore ali i ciste, miome i masna tkiva.

 

Davne 1968. godine na Onkološkom institutu u Moskvi napravljen je prirodni eliksir koji je prva isprobala Marija Sadulakova, a nakon svakodnevne upotrebe usporila je rast tumorskih ćelija i preventivno je delovala na bolesti reproduktivnih organa.

 

Materica, Jajnici, Rak jajnika
foto: Shutterstock

Uz ovaj originalni recept možete ga imati u svom domu.

 

300 grama sveže Aloa Vere koja nije starija od nekoliko godina samlevena u benderu, njoj se doda 250 grama cikorije, 400 grama organskog meda sa saćem, 700 g crnog vina, 500 g čistog alkohola. Ove sastojke pomešati i presuti u staklenu posudu sa čvrstim zatvaračem, te čuvati 5 dana na suvom i tamnom mestu.

 

Nakon pet dana ocediti napitak količinski dovoljan za nedelju dana, a ostatak čuvati na već napisanom mestu.

 

Konzumiranje:

 

Jedan tretman traje najviše dva meseca u godini. Prvih 5 dana uzimajte 3 puta na dan 2 sata pre jela jednu kašičicu, a nakon toga 3 puta na dan po kašiku sat pre jela.

 

 

 

 

makonda-tracker