rado deli svoje tajne

20 godina izgleda identično: Nikol Šerzinger nikad ne preskače grickalice, a uz ovaj trik se ne goji od njih

0

Ne samo što uvek u isto i jasno određeno doba dana poseže za užinom nego nekadašnja članica grupe Pussycat Dolls pažljivo bira uz šta će "premostiti" između obroka

Nikol Šerzinger se ne menja već dve i po decenije
Nikol Šerzinger se ne menja već dve i po decenijefoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT, nicolescherzinger/Instagram

Američka pevačica Nikol Šerzinger napravila pravu senzaciju s grupom Pussycat Dolls, oformljenom 2003. godine, a od tada do danas spada u najatraktivnije žene planete.


Vatrena lepotica poreklom s Havaja od prvih dana karijere se izdvajala izgledom od kog zastaje dah, a u tome da ga održi pomaže joj što veoma ozbiljno pristupa treninzima, godinama se bavi plesom i, naravno, pazi šta jede.


Jelovnik Nikol Šerzinger je često bio tema lifestyle medija, a mnogi ne znaju da pevačica, za razliku od mnogih koji mogu da se pohvale takvim stasom, ne može da odoli grickalicama.

Međutim, da se kasnije ne bi kajala, ova zvezda ima svoje male trikove...

 

Najbolje vreme za užinu


Glavna tajna Nikol Šerzinger je, naime, u tome što užinu ostavlja za popodne, a nutricionisti su saglasni s njenim izborom.

 


Najbolje vreme za proteinsku užinu u drugoj polovini dana je između tri i četiri sata. To će istovremeno pokrenuti vaš metabolizam i sniziti šećer u krvi – istakla je za Insider svojevremeno Frida Harju, poznata švedska nutricionistkinja.


Šta gricka Nikol Šerzinger?


Kako je pevačica objasnila jednom prilikom za Women's Health, ona uglavnom za užinu uzima sirove bademe, čeri paradajz, kokice i crnu čokoladu, uglavnom s morskom solju ili bademima.

 


Ako imam i neko zamrznuto voće, napraviću smuti sa ovsenim mlekom – objasnila je Nikol. – Ponekad u to sipam i kurkumu, što je ukusno i ima antizapaljensko dejstvo.


Ukoliko joj se jede nešto slano, pevačica će otvoriti kesicu čipsa, a naročito voli vrlo slane verzije sa sirćetom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Lampaš: Dijeta asocira ljude na izgladnjivanje

 

makonda-tracker