i ukusno i slatko

Sad je jasno kako ulazi u najuže haljine: Detalj iz ishrane Jelisavete Orašanin otkriva tajnu njene savršene figure

0

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić poznata kao dama sa dosta stila, ali osim dobrog ukusa za to su potrebni još neki preduslovi. Poput figure koja ulazi u sve i sve joj stoji!

 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Jelisaveta Orašanin Teodosić nedavno proslavila svoj 43. rođendan u jednom restoranu u Italiji, gde živi sa svojim suprugom i našim proslavljenim košarkašem Milošem Teodosićem.

 

Jelisaveta je oduvek bila poznata po svom prefinjenom modnom ukusu, pa se tako nakon obeležavanja njenog rođendana najviše pričalo o tome šta je obukla.

 

 

U pitanju je bila izazovna braon kombinacija sa izraženim dekolteom, u kome je lepa glumica oduvala svećicu sa svoje rođendanske tortice.

 

A da je dama od stila Jelisaveta nije dokazala samo u ovoj svečanoj prilici, nego to iznova i iznova pokazuje sa svakim novim javnim nastupom ili fotografijama na društvenim mrežama.

 

Nema problem sa bilo kojom bojom, tako da može savršeno da se "skocka" i u crnim, ali i totalno suprotnim - belim nijansama.

 

Jelisavetu nismo nikad uhvatili da priča nešto preterano o svojoj ishrani, niti je poznato da se pridržavala bilo kakvih dijeta.

 

Međutim, ona ima savršeno izvajano telo, pa čak i posle dva porođaja na njoj se ne može primetiti nijedna mana. Ali mi smo otkrili njenu tajnu.... Iako to možda zvuči malo nepristojno, zavirili smo u njen tanjir i videli šta naša lepa glumica ima u svojim obrocima. 

 

Jelisaveta Orašanin, Hrana
foto: Instagram

Zanosna Jelisaveta je na rođendanskoj proslavi u posluženju imala niz laganih i zdravih namirnica. Tu su bili orah, mandarina, ananas, banana, pomelo i još po neka egzotična voćka uz dosta leda.

 

 

Jelisaveta Orašanin, Hrana
foto: Instagram

Nešto kasnije je stigla i druga porcija. To je bila neka varijanta muslija, sa kupinama, malinama i borovnicom. 

 

NIje ni čudo što joj sve stoji, zar ne?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker