Kalup za mafine morate maksimalno da iskoristite. Neka vam uvek bude na dohvat ruke. Za ove brze slane mafine potrebno vam je po omiljeno povrće, malo maslaca ili ulja i jaje, piše Stil.rs
Priprema: Prepržite luk i obiljeno povrće na malo putera ili ulja te sastojke prebacite u kalup za mafine, zatim ih prelijte sa umućenim jajima.
Pecite na 200 stepeni 15ak minuta i slani mafini su gotovi. Ovo može da bude brza večera ili doručak.
Sočna Popajeva pita gotova za samo 20 minuta
Naš predlog:
Isecite na sitno jedan ceo praziluk ga prepržite na tiganju. Dodajte mu šunke i slaninice pa sve prebacite u kalup za mafine. Ovoj smesi dodajte komadiće kačkavalja i sve prelijte sa umućenim jajima. Preko dodajte malo susama i ispecite. Pre posluživanja pospite sa malo ljute, tucane paprike.