Brzo predjelo koje je idealno za bilo koji tip svečane trpeze.
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a efektnim predjelom za koje vam neće biti potrebno mnogo vremena, a ni sastojaka, onda su punjena jaja pravi izbor.
Ovaj tip predjela će ulepšati i vašu svečanu trpezu, a uz to je i veoma ukusno pa će se vašim gostima dopasti u svakom slučaju.
Sastojci:
- 4 jajeta
- 100 g šunke
- 2-3 kisela krastavca
- 3 kašike majoneze
- 2 kašike senfa
- so
- biber
Priprema:
Skuvajte jaja, pa kada se ohlade isecite ih na pola i izvadite žumanca.
Žumanca pomešajte sa iseckanom šunkom, krastavčićima, majonezom i senfom.
Sve lepo sjedinite i time punite jaja.
BONUS VIDEO
Gologlavka - Zaboravljena jela Srbije
( Glossy, A.V. )





