Njena bogata tekstura i blagi ukus idealni su za posluživanje uz razna jela ili kao samostalni obrok.
Ova kremasta i ukusna salata savršeni je dodatak svakoj prazničnoj i slavskoj trpezi.
Bezmesna kombinacija povrća čini je osvežavajućim izborom koji će oduševiti sve vaše goste.
Uživajte u jednostavnom receptu koji će postati omiljen na vašem stolu!
Sastojci:
- 200 g kupusa
- 150 g šargarepe
- 1 praziluk 1 kašičica soli
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 pakovanje pavlake
- 2 kašike majoneza
- malo bibera
Priprema:
- U posudu dodajte suve sastojke: 200 g sitno iseckanog kupusa, 150 g rendane šargarepe i sitno iseckan praziluk.
- Dodajte 1 kašičicu soli i dobro promešajte suve sastojke.
- Zatim dodajte 2 kašike maslinovog ulja, 1 pakovanje pavlake i 2 kašike majoneza. Po želji dodajte malo bibera.
- Ponovo sve dobro izmešajte kako biste sjedinili sve sastojke i dobili kompaktnu masu.
- Posudu sa salatom ostavite u frižideru neko vreme da se ohladi, a potom servirajte.
* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.
BONUS VIDEO
Recept za prave sremačke salčiće!
( Glossy, E.S. )