osim za mršavljenje, odlično je i za zdravlje celog organizma

Najpopularnija dijeta među svetskim divama: Pomešajte OVA 2 sastojka i istopićete kilograme tri puta brže BEZ gladovanja

0

Brojne poznate ličnosti i u svetu su zahvaljujući ovoj dijeti postigle zadivljujuće rezultate.

foto: Ozgur Senergin/Shutterstock
foto: Ozgur Senergin/Shutterstock

Stalno smo u potrazi za efikasnim dijetama koje nam neće narušiti zdravlje, a iako smo se dosta edukovali po tom pitanju i dalje posežemo za radikalnim metodama koje nisu dobre.

 

Postoji jedna mala caka koju možete praktikovati ukoliko želite da mršavite brže nego obično, ali da se ne izgladnjujete i ne mučite organizam. U pitanju je magični kim, koji koriste brojne poznate ličnosti, a pojedini naučnici su dokazali da ako konzumirate kašičicu kima dnevno, mršavićete tri puta duže nego ljudi na istom režimu ishrane, ali bez kima.

Kim zaista jeste fantastičan začin koji u kombinaciji sa jogurtom može učiniti čuda za vašu liniju. Ali nije dovoljno samo konzumirati ove namirnice i očekivati da će kilogrami nestati. Kao i kod drugih dijeta i ovde morate povesti računa o ishrani kako bi rezultati bili što bolji.

 

Prednost ove dijete je u biranju zdravih namirnica koje pogoduju organizmu bez obzira na plan mršavljenja, a u kombinaciji sa kimom i jogurtom, postižete maksimalan efekat.

 

Kim u proseku sadrži od 2 do 7% etarskog ulja koje je zaslužno za sprečavanje grčeva u organima za varenje i pojačava rad želuca. Pogrešno je mišljenje da je kim poput ostalih začina i da neće imati neka značajnija dejstva za organizam.

 

Mršavljenje
foto: Viacheslav Iakobchuk / Alamy / Alamy / Profimedia

On je bogat antioksidansima i fitosterolima koji tope masti i ubrzavaju apsorpciju lošeg holesterola. Sadrži i eterična ulja, smolu, kalcijum, belančevine, tanine i biljne sluzi koje zajedno u kombinaciji pospešuju sposobnost čišćenja i ubrzavaju metabolizam.

 

Poznato je koliko je jogurt dobar probiotik, tako da ne bi trebalo da čekate više ni minut za vašu novu savršenu diijetu. Rezultate ćete primetiti već nakon sedam dana, a poželjno bi bilo da čašu jogurta i kašičicu  kima popijete ujutru na prazan želudac.

 

 

makonda-tracker