Ukoliko vam se jede hranljivo jelo koja će vas dugo držati sitima, a da očarava svojim mirisom, onda je ovo pravi recept za vas.
Sastojci:
- 4 pečene paprike
- 2 kobasice (najbolje neprosušene)
- kašika meda
- 1 puna kašika senfa
- 1 jaje
- 1 kašika kečapa
- so
- suvi začini
- mirođija
- ulje
Priprema:
Prvo je potrebno da isečete na manje delove kobasicu koju ste izabrali za ovo jelo. Nakon toga, zagrejte tiganj i na malo ulja propržite kobasicu.
Neophodno je da paprike pre nego što ih pomešate sa sastojkom koji je u tiganju, otrebite i iscepkate na sitne komade.
Nakon toga u jednoj posudi pomešajte med, senf i kečap i to ostavite sa strane.
Zatim začinite paprike i kobasicu sa mirođijom i belim lukom, pa dodajte suve začine i so.
Pred kraj dodajte prethodno pripremljen sos sa senfom i dobro promešajte sve. Kada jelo bude skoro pa spremno, razbijte jedno jaje i sve dobro iymešajte i ostavite da se prži još nekoliko minuta.
Prijatno!