Ako ste prošle noći preterali u provodu, nema boljeg načina da započnete ovaj dan i ovu godinu!
Sastojci:
- 2 krompira srednje veličine, iseckana na kockice
- mleveni biber
- 150 grama sirove kobasice
- crvena paprika iseckana na trake
- šaka čeri paradajza
- 6 jaja
- svež peršunov list, iseckan sitno
- hleb po želji
- prstohvat soli
Priprema
Krompir kratko obarite u slanoj vodi i potom ga dobro ocedite.
Isecite kobasicu na kolutove i pecite je u tiganju dok ne pusti masnoću, a potom dodajte biber, krompir i paradajz i vratite na šporet.
Pecite dok sve ne porumeni.
Dodajte jaja, jedno po jedno, neka ostanu cela. Posolite i pobiberite, pa sve zajedno pecite ne duže od pet minuta, ii onoliko koliko volite da jaja budu pečena.
Pospite peršunom, servirajte uz hleb, koji takođe možete da prepečete.
( Glossy )