Jedan od sastojaka u ovoj salati je šargarepa. U ishrani se koristi sveža, suva seckana, barena, konzervirana i sl... Njenu naranđžastu boju pospešuje beta karoten koji je veoma značajan za ljudski organizam. Šargarepa organizamu donosi i vitamin A, kao i vitamine B i C.

Oduzeće vam veoma malo vremena sa spremanje, ali ćete dobiti savršen ukus rolnica kojima niko neće moći da odoli.
Sastojci:
- 2 manje šargarepe
- 1/3 glavice kupusa
- 250 g pilećeg belog mesa
- šampinjoni
- pakovanje kora za pitu
- soja sos
- malo brašna i vode
- vrlo malo luka
Priprema:
Najpre je potrebno na kockice iseckati pileće belo meso i propržiti ga na malo maslinovog ulja. Nakon toga dodati izrendanu šargarepu i sitno sećen kupus i vrlo malo luka.
Na sve to dodajte i šampinjone pa sve lepo izdinstajte, ali ne zaboravite da sve prelijte soja sosom.
Nakon toga ređajte 3-4 kore jednu na drugu, pa ih isecite na kockice kako bi ih nafilovali. Kocnice tako zavijte da ćete donji kraj saviti, pa dva sa strane koje ste prethodno namazali brašnom i vodom kako se ne bi odlepili i zatim urolajte kore.
Nakon toga sve stavite u rernu na 180 stepeni 20 minuta