Kupus salata je uvek favorit na svakoj trpezi, ali obavezno isprobajte i nešto drukčiju, kremastu varijantu!
Ukoliko volite kupus salatu, onda će vam se dopasti i njena kremasta verzija! Uz dodatke jaja, majoneza i kačkavalja, uživaćete u ovoj varijanti kupus salate koju možete služiti uz slavsko pečenje, ali i uz bilo koje meso uz ručak!
Sastojci:
- 600 g svežeg kupusa
- 3 kuvana jajeta
- 300 g kačkavalja
- jedan mladi luk
- 4 čena belog luka
- 3 kašike majoneza
- so, biber
Priprema:
Najpre izrendajte i posolite kupus, a potom izrendajte skuvana jaja i sir. Mladi luk iseckajte, kao i beli luk. Sve pomešajte, pa začinite. Dodajte i majonez.
Ako želite da salata izgleda zanimljivije, možete je aranžirati u poluloptu, ukrasiti dno mladim lukom sa svih strana, a preko izrendati žumance.
( Glossy )