iznenadiće vas ova marinada

TAKO SOČNE, TAKO BOGATOG UKUSA: Ovako se prave najbolje svinjske šnicle (RECEPT)

0

Ovako pripremljeno meso možete da poslužite sa krompirom, grilovanim povrćem ili samo sa salatom.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sastojci:

 

  • 6 svinjskih šnicli
  • 100 ml soka od kiselih krastavaca
  • so, biber
  • začinska paprika
  • 50 g senfa
  • 100 g majoneza
  • 150 g kiselih krastavaca
  • 1 paradajz
  • 100 g kačkavalja


Priprema

 

Napravite proreze na šniclama sa obe strane, piše Stvar ukusa. Stavite meso u kesu sa zatvračem i sipajte sok od krastavca, so, biber, začinsku papriki i senf, zatvorite kesu i dobro promešajte.

 

Meso poređajte u pleh obložen pek-papirom, pa premažite majonezom, stavite kolut paradajza na svako parče i izrendajte kisele krastavce i kačkavalj preko.

 

Pecite na 180°C nekih 35 minuta.

 

 

makonda-tracker