POKUŠAJTE, NIŠTA NE KOŠTA

Nastaju usled promena na koži, često pod uticajem hormona: 3 saveta kako da rešite problem sa strijama

0

Ovaj problem ima skoro svaka žena s kojim teško izlazi na kraj...

foto: Shutterstock

 

Podstičite cirkulaciju
Redovna masaža pa makar i tokom tuširanja spužvicom, odlična je za podsticanje cirkulacije koja će pomoći pri smanjenju vidljivosti strija. Dok su strije još u crvenoj fazi, lakše je smanjiti njihovu vidljivost.

 

Piling i hidratacija

Otklanjanje izumrlih ćelija sa kože, pomaže pojavi nove, mlade kože. Na taj način ubrzanije se ćelije kože i obnavljaju, te su i strije manje vidljive.

 

PROVERENO Stari lek za štitnu žlezdu i ubrzavanje metabolizma: Napravite orahovaču (RECEPT)

 

Ulje za telo

Suva ulja omiljena su ulja žena širom sveta. Preparati bogati biljnim uljima poput ulja borača i slatkog badema pomažu u smanjenju vidljivosti strija. Ulje borača, bogato nezasićenim masnim kiselinama, deluje protiv bora i nastanka strija, povećavajući elastičnost i tonus kože,te dajući joj mekoću. Dok je ulje slatkog badema bogato je esencijalnim masnim kiselinama koje su najsličnije ljudskom sebumu. Jača prirodnu zaštitnu barijeru kože i njen hidrolipidni flim, te utiče na hidrataciju kože, njenu mekoću, štiteći je od spoljašnjih faktora. Uz dodatak potpuno novog Tsubaki ulja, čuvene ‘zimske ruže’ pruža anti-age delovanje pružajući koži ‘ekfekat štita’ od slobodnih radikala za čak 90%.e.

makonda-tracker