ne odriče se baš ničega

Godinama ima ISTU KILAŽU bez rigoroznih dijeta i mnogo odricanja: Ovo je 7 TAJNI savršene linije Eve Mendez

0

Eva vodi računa o ishrani, ali nije samo to tajna njen vitke linije 

TAJNA VITKE LINIJE EVE MENDEZ
TAJNA VITKE LINIJE EVE MENDEZ foto: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia

Glumica Eva Mendez važi za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica na svetskoj glumačkoj sceni. U održavanju top forme pomaže joj rutina koju joj koje se pridržava već dugi niz godina.

 

Ona je u više navrata pričala o tome kako se hrani, a osvrnula se i na vežbanje, kao nešto bez čega ne može da zamisli svoj život.

 

Zdrava ishrana, dosledno vežbanje i održavanje hidratacije - to su tajne vitke linije koju već godinama ima majka dve ćerke Esmeralde i Amade.

1) Vežbajte – iako to definitivno ne želite


Eva Mendez je otkrila da, iako ne voli da vežba – to shvata veoma ozbiljno, jer kako kaže, to je dobro za njenu liniju i za njeno zdravlje.

 

- Imam najgori stav o tome... ja se šutiram i vrištim celim putem - rekla je za Žensko zdravlje 2019. 

 

2) Pronađite "vreme za sebe"


Redovni treninzi joj omogućavaju da posveti malo vremena sebi.

 

EVA GODINAMA IMA SAVRŠENU LINIJU
EVA GODINAMA IMA SAVRŠENU LINIJU foto: Profimedia

- Saznanje da imam sat vremena da posvetim svom zdravlju sada mi je prioritet - otkrila je Shape.

 

Eva vežba tri puta nedeljno sa trenericom Johanom Spates, ali povećava raspored vežbanja na pet puta nedeljno kad ima za tim potrebe.

 

3) Pijete puno vode


Eva ima prelepu kožu jer pije puno vode tokom dana i to je nešto za šta veruje da je ključni faktor za besprekoran izgled.

 

4) Radite na kondiciji


Eva je radila 35 do 45 minuta kardio treninga na traci za trčanje, ali je otkrila da su joj drugačiji trening – intervali džogiranja i sprinta – dali bolje rezultate. Ona ide u teretanu tri puta nedeljno, povećavajući dane vežbanja na pet kada joj predstoji važan događaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

5) Vežba "mama"


Eva je majka dve devojčice, koje takođe igraju nenamernu ulogu u održavanju Eve u formi. Oni su njen glavni prioritet, tako da je stalno sa njima, što je samo po sebi vežba!

 

- Uvek trčim okolo sa decom. Nikad ne sedim - u pokretu sam ceo dan - rekla je jednom prilikom.

 

6) Redovni obroci u isto vreme 


Eva počinje dan doručkom bogatim proteinima, najčešće je to kajgana i tost hleb bez šećera napravljen od organskog, proklijalog celog zrna. Njeni obroci kasnije tokom dana će uključivati losos i pirinač ili kinou sa salatom, a takođe uzima i dodatke ribljeg ulja.

 

EVA ŽIVI ZDRAV ŽIVOT I PONOSNA JE NA SEBE ZBOG TOGA
EVA ŽIVI ZDRAV ŽIVOT I PONOSNA JE NA SEBE ZBOG TOGA foto: J. Sharma/Bruja,PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

7) Počastite se


Na Evinom meniju nije samo kajgana kada je reč o jajima. Jedna od njenih omiljenih poslastica su Cadburi Creme Eggs, odnosno čokoladna jaja! Glumica je takođe ranije rekla da pije sok jednom ili dva puta nedeljno. Ona je otkrila da ima stroge navike u ishrani, ali i da sebi dozvoljava da mala zadovoljstva kako bi ostala motivisana da i dalje naporno radi kako bi izgledala i osećala se zaista dobro. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Georgina navukla peraja i zaplivala

 

makonda-tracker