probajte

Kako da beba prespava celu noć? Jedan TRIK će vam pomoći da se NASPAVATE i ODMORITE

1

Svako ko je imao bebu zna koliko naporno zna da bude ako ne spavate noću, a preko dana treba normalno da funkcionišete

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Rođenje deteta predstavlja veoma važan čin u životu svakog čoveka. Ono sa sobom nosi uživanje, ali i teške trenutke, koji se najčešće ogledaju u nespavanju i premoru koji zbog toga osećamo celog dana.

 

Ovo je problem koji muči mnoge roditelje, pa ne iznenađuje što su mnogi pokušavali sa raznim trikovima kako bi svoju bebu naučili da spava celu noć.

 

Mnogi su bili neuspešni u tome, ali jednom tati je pošlo za rukom da sebi i svojoj porodici obezbedi miran san tokom cele noći uprkos činjenici da u kući ima malu bebu. 

 

 

Evo kako joj je to pošlo za rukom.  Kloe Gordon je odlučila da sa svojim prijateljima na društvenim mrežama podeli mali trik u nadi da će i njima, kao i njoj, pomoći da njihove bebe spavaju celu noć, prenosi "The Sun".

 

Otkako je rodila ćerku, njen suprug je bio zadužen za obavljanje rutine pred spavanje.Za razliku od mnogih beba, njihova je krenula da spava tokom cele noći od momenta kada joj je uvedena nemlečna ishrana.

 

Tajnu je znao njen suprug, jer je on spremao ćerku za spavanje. Beba je svake noći pred spavanje jela ovsenu kašu. Nakon tog zasitnog obroka beba bi zaspala i do ujutru ne bi bila gladna. 

 

@extragordonary Replying to @mandibacaramel sorry we dont have measurements but these are the ingredients. This was two or three nights worth of bedtime oats. They dont need much. Just enough to satisfy the belly. It’s also not to replace dinner and we dont do it every night if she had a big dinner close to bedtime. She is 14 months and does 12 hours straight now. We made it lol. Just in time to start thinkin about another baby 😅 #bedtimeoats #oatmeal #fyp #recipe ♬ How You Like That - BLACKPINK

 

Tako su učinili da dete dobije sve što mu je potrebno, a poznate su brojne blagodeti ove žitarice na ljudski organizam, pa i na organizam beba.

 

On je svoje iskustvo podelio na društvenoj mreži Tik Tok nakon čega je video postao za veoma kratko vreme viralan.

 

Prema mnogim istraživanjima ovas je prirodan izvor melatonina, koji značajno poboljšava san. Takođe ovas kao vrlo hranljiva žitarica pomaže da se tokom noći zadrži osećaj sitosti i tako smanji mogućnost za noćnim buđenjem bebe.

 

 

makonda-tracker