0-10

Detaljan vodič za tumačenje snova: Koji BROJ ukazuje na SEBIČNOST, a koji na NATPROSEČNOST onog koji sanja?

0

Jedan broj se najređe javlja u snovima, a jedan simbolizuje osobu koja je zatvorila svoje srce.

Koji broj u snu označava da ste zatvorili svoje srce za druge ljude?
Koji broj u snu označava da ste zatvorili svoje srce za druge ljude?foto: Shutterstock/Leszek Glasner

Brojevi u snovima imaju važno značenje i mogu da ukazuju na neku posebno značajnu godinu u životu onoga koji sanja,piše Astrolook.

 

U nastavku vam predstavljamo vodič za tumanje brojeva u snovima:

 

  • Nula

 

Ovo je savršen simbol, bez početka i kraja. On simbolizuje Boga i ideale. Na primer, broj 70 može da simbolizuje Duhovne ideale.

 

  • Jedan 

 

Broj 1 je "muški broj" i simbolizuje muški princip. On pokazuje zahtev za razvijanje individualnosti i kreativnosti, ili ukazuje na sebičnost onog koji sanja u odnosu na predmet sna.

 

  • Dva

 

"Ženski broj" ukazuje na ravnotežu, deljenje, davanje i uzimanje, dvostrana komunikacija. Broj dva je bitan, važan. On je na neki način simbolički, predskazateljski. Ukazuje na neku zajednicu, npr. broj dva se odnosi i na venčanje, blizance, par nečega i sl. Sanjanje ovog broja nije dovoljno da onaj koji sanja samog sebe smatra "medijumom", ali je veoma dobar pokazatelj, predznak.

  • Tri

 

Ovaj broj uvek ima veze sa nekim davanjem, predavanjem, zaklinjanjem, nekom obavezom i kao takav može se svrstati u kategoriju: "Ja trebam". On se odnosi na um, telo i duh, i zahteva se da se osoba koja sanja obaveže umom, telom i duhom da usavrši sebe u pravcu koji je iniciran u snu.


Broj 3 se obično javlja u snovima ili kod osoba koje su zatvorile svoje srce prema drugim ljudima; obično ukazuje na nedostatak predavanja, davanja.

 

Trougao ili piramida takođe simbolizuju predavanje i podređivanje.

 

  • Četiri

 

Ovaj broj simbolizuje ograničenje. Na primer, sustizanje autobusa sa brojem 4 u snu može značiti da onaj koji sanja ograničava svoj životni put kroz svoje akcije i misli.

 

Kutija ili kvadrat takođe znače ograničenost, neku zatvorenost, krutost.

 

  • Pet

 

Još jedan "muški" broj.

 

Simbolizuje senzualnost i seksualnost, 5 čula, Karma (literarno značenje usvojenih lekcija na osnovu 5 čula).

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker