divni trenuci

BEBI BUM na srpskoj javnoj sceni: Od početka godine dobili smo 7 mališana, a uskoro stižu još 4 PRINOVE

0

Od početka godine na domaćoj javnoj sceni dešava se pravi mali bebi bum, koji izgleda nema nameru da se zaustavi. 

foto: Instagram Anđelka Prpić, Instagram / Bojana Barović, Dženi Martin Instagram
foto: Instagram Anđelka Prpić, Instagram / Bojana Barović, Dženi Martin Instagram

Od početka godine na domaćoj javnoj sceni rađaju se bebe u nizu, a obzirom da je još nekoliko poznatih dama u drugom stanju - uskoro nas očekuje još lepih vesti.

 

Neke dame su postale mame po prvi put, neki momci su se po prvi put ostvarili u ulozi oca, dok su neki na ovaj način povećali porodicu za još jednog novog člana.

 

 

Bojana Barović i Nikola Rokvić

 

 

Manekneka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić su se ostvarili kao roditelji po treći put. Barovićeva je 25. januara ove godine na svet donela prelepu devojčicu, kojoj su srećni roditelji dali ime Angelina. Tako je njihova porodica dobila još jednog člana uz sina Simeona i ćerku Leonu.

 

 

Marko Rokvić i Sara Oster

 

 

U porodici Rokvić ove godine je bilo dosta povoda za slavlje. Malo pre nego što će se Bojana Barović poroditi, Nikolin rođeni brat pevač Marko Rokvić postao je tata po drugi put. Markova supruga Sara Oster Rokvić na svet je donela devojčicu, kojoj su srećni roditelji dali ime Draga. To im je drugo dete, pošto su već imali sina Despota.

 

Mina Sovtić

 

Mina Sovtić
Mina Sovtićfoto: k1 screenshot

Ćerka naše poznate glumice Anice Dobre, Mina Sovtić, otkrila je nedavno u jednoj TV emisiji da se po prvi put ostvarila u ulozi majke. Lepa glumica je tako Anicu Dobru učinila bakom, a na svet je donela devojčicu. Mina je u srećnom braku sa Lukom Nikolićem.

 

Tijana Marković

 

 

Glumica koju smo relativno skoro gledali kao Mariju Milošević, ćerku nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, u seriji Porodica. Tijana Marković se porodila u januaru ove godine, međutim to javnosti nije otkrila odmah. Dobila je dečaka koji se zove Sava.

 

 

 

Sajsi MC

 

Sajsi je krila trudnoću neko vreme
Sajsi je krila trudnoću neko vremefoto: Stefan Stojanović

Popularna rep umetnica Sajsi MC, kojoj je pravo ime Ivana Rašić, postala je mama po prvi put u martu ove godine. Ivana je dugo od javnosti krila trudnoću, a postala je mama jedne devojčice koja se zove Nataša.

 

Nikola Rađen i Milica Ristić

 

Milica i Nikola izlaze iz porodilišta
Milica i Nikola izlaze iz porodilišta foto: M.M./ATAImages

Proslavljeni vaterpolista i bivši reprezentativac Srbije Nikola Rađen i njegova supruga, pevačica Milica Ristić, postali su roditelji dečaku po imenu Aleksej. Nikoli je ove treće dete, pošto iz braka sa pevačicom Anom Kokić ima dve ćerke, a prvi sin.

 

Sloba Radanović

 

Sloba, kada je došao po suprugu u porodilište
Sloba, kada je došao po suprugu u porodilište foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Sloba Radanović postao je pre nekih mesec dana otac po prvi put. Njegova supruga Jelena na svet je donela dečaka kome su srećni roditelji dali ime Damjan.

 

Milica Mandić

 

 

Srpska olimpijska šampionka Milica Mandić i njen suprug Marko Đuričić postaće uskoro roditelji po prvi put. Nekdašnja šampionka u tekvondou i jedna od naših najlepših sportistkinja je trenutno u osmom mesecu trudnoće. 

 

 

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Jedan od najpoznatijih sportskih parova na svetu, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, nedavno su otkrili da čekaju svoje treće dete. Lepa teniserka i nemački fudbaler imaju dva sina.

 

Anđelka Prpić 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Trudnoća naše poznate glumice je digla prašine u medijima zbog raznih stvari, ali nijedna ne menja činjenicu da će Anđelka Prpić i njen partner Marko Žugić uskoro dobiti bebu. Anđelka iz prvog braka ima sina Jakšu.

 

 

Uroš Jovčić

 

 

Mladi glumac Uroš Jovčić i njegova supruga Dženi Martin uskoro će postati roditelji. Oni će uskoto postati roditelji jednog dečaka. 

 

Uroš i Dženi
Uroš i Dženi foto: jenniimartin, Instagram

 

 

 

makonda-tracker