da li ste znali?

"Pojela sam 10 trešanja sa košticom": Vesna de Vinča otkrila šta je glavni cilj koji postiže GLADOVANJEM

0

Vesna de Vinča odgovorno tvrdi da je za njen izgled i mladolikost zaslužno isključivo gladovanje koje ona praktikuje već 30 godina.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Vesna de Vinča ima 64 godine, ali kad je pogledate to zasigurno ne biste rekli. Ona je otkrila tajnu svog izgleda, ali i trikove kojima se služi u danima gladovanja.

 

Vesna je nedavno istakla da se trudi da unosi samo tečnost, a nakon jedne svadbe se obratila pratiocima na Instagramu.

 

- Bila sam na svadbi i popila sam kampari-đus, ali ništa nisam jela iako je bilo divne hrane. Pila sam samo vodu sa limunom - napisala je ona.

 

Nije tajna da se ona zalaže za gladovanje i da je dosledna tome, ali je i objasnila zašto je dozvoljeno da jednom namirnicom prekrši pravilo i ipak nešto pojede.

- Pojela sam 10 trešanja sa košticom. Što je jako važno. Kada su pitali Dalaj Lamu šta mu je cilj u životu odgovorio je - glavni cilj je redovna stolica. Po neki istraživanjima najbolje bi bilo da se redovna stolica desi u pet ujutru. To je malo teže, ali posle buđenja treba imati stolicu jer ona govori o sve o telu. Nastavljam sa vodom i limunom još uvek nisam uključila žalfiju, ali to ću od sutra ujutu. Osećam se mnogo dobro, ali ne samo zbog stolice, već se intelektualno bolje osećam. Energija mi skače - zaključila je ona.

 

Ona je jednom prilikom detaljno objasnila šta sve čini njen dnevni meni kada je u procesu gladovanja.

- Tokom gladovanja ja konzumiram:

 

Ujutru kad se probudim odmah uzmem zeolit, to je suvi klistir.

Posle popijem čaj od žalfije (To je najvredniji čaj koji postoji) pomešan sa još tri čaja: matičnjak, nana i kantarion. To se zove još i Brojsov čaj.

 

Onda pijem vodu sa limunom, kad god imam osećaj gladi.

 

Pred spavanje pijem čaj od matičnjaka i zeolit.

 

A tokom dana uzimam pola čaše ili čašu Brojsovog soka. Glavni sastojak je cvekla koja je čudesna biljka. To je veoma prijatan sok. On se pijucka. Pravilno je da se pomeša sa pljuvačkom.

 

Ja kuvam sebi i supu od dve glavice luka sa dosta bibera, ali i onu sa paradajz sokom i vodom. Jedem ove supice prvih 5 dana dok se ne prebacim na režim gladovanja. Posle pet dana, osećaj gladi nestaje.

 

Nakon desetak dana telo počinje da jede samo sebe, tj. sve te izrasline, celulit, sve te loše stvari, ciste i td.

 

U trećoj fazi ide obnavljanje kože i organa. A četvrta faza je prolepšavanje i duhovni razvoj i duhovna snaga - rekla je Vesna u videu koji je objavila.

 

 

makonda-tracker