oslučna je

Moraće na SVAKODNEVNI DETOKS: Kaja Ostojić podelila režim ishrane koji liniju dovodi do SAVRŠENSTVA

0

Pevačica je jasna u tome da želi da svoje telo dovede do zavidnog nivoa, te je ništa neće sprečiti u toj nameri jer je posle treninga odlučila da jede posebnu hranu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Kaja Ostojić već neko vreme aktivno trenira i trudi se da održi vitku liniju i svom organizmu, fizičkom aktivnošću, donese još zdravlja. Sada se odlučila i za još jedan korak dalje, a to je da promeni način ishrane. 

 

Pevačica je na svom Instagramu podelila sa pratiocima plan ishrane koji joj je prepisao nutricionista i kojeg mora da se pridržava 2 meseca.

 

— Od danas krećem striktno sa ishranom! Gledaću da se narednih mesec i po, dva, izolujem, da bih mogla strogo da se pridržavam pravila — napisala je Kaja pa objasnila šta jede:

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Svakodnevni detoks, jedna pomorandža isceđena u litar vode, i jedan litar čaja od peteljki trešnje. Za doručak pet kašika ovsenih pahuljica, pet badema, malo lana i čije, malo kruške, kivija, borovnica i suve šljive.

 

Ono šta je evidentno jeste da Kaja dugi niz godina važi za jednu od najzgodnijih pevačica, što se može videti i po komentarima ljudi na društvenim mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Podsetimo, pevačica je već neko vreme srećno zaljubljena, a njen zabranik je hrvatski fudbaler Mateo Pavlović.

 

 

 

makonda-tracker