da li ste znali?

VIŠE NE GOVORE JEDNA O DRUGOJ: Kaji Ostojić na venčanju je OVA PEVAČICA bila KUMA, ali JEDNA STVAR im je PRESUDILA

0

Kada je stala na ludi kamen sa Urošem Duvnjakom, Kaja je kao najvažniju osobu i svoju kumu odabrala dobro poznato estradno ime...

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kaja Ostojić iza sebe ima tri braka, ali malo ko zna da joj je kuma na jednom od venčanja bila jedna poznata pevačica. Ipak, njih dve danas nisu u dobrim odnosima kao ranije.

 

Iako nije poznato da li će Kaja stati pred oltar i četvrti put sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, dobro je poznato da je 2009. godine stupila u brak sa Urošem Duvnjakom. Pre njega je bila udata za Nikolu Dragojlovića, sa kojim ima ćerku Nikolinu, a tek nedavno je okončala brak sa Džuniorom Džekom.

 

DVA SASVIM SUPROTNA STILA! Kaja Ostojić za 5 minuta od urbane devojke do vamp zavodnice — a oba izdanja se lako kopiraju

 

Ipak, manje je poznata činjenica da je Ostojevićevoj na venčanju sa Urošem Duvnjakom kuma bila koleginica, pevačica Maja Marijana. Ove dve pevačice bile su nerazdvojne, a onda je usledio krah prijateljstva.

 

1 / 9 Foto: Sonja Spasić

 

Jedna izjava je presudila njihovom prijateljstvu, i to kada je Kaja pretučena u jednom klubu.

 

"Pevačice bi imale čime da se podiče i žao mi je što to ne istaknu u prvi plan, već dovode sebe u situaciju da ih ljudi pamte samo po skandalima", rekla je tada Maja, a mnogi su u tome prepoznali da aludira na kumu.

 

One su nakon dva meseca izgladile odnose, kada je Maja Kaji pružila ruku pomirenja i pozvala je da razgovaraju.

 

Međutim, pevačice gotovo nikada nisu viđene zajedno, niti su davale izjave jedna o drugoj.

 

 

makonda-tracker