kako vam se čini?

Od kožnih rukavica do tigrastog printa — sve asocira na šik FRANCUSKINJU: Kaja Ostojić zablistala na Božićnom bazaru

0

Pevačica je postala veoma popularna putem društvenih mreža zbog plasiranja unikatnih kreacija i urbanih stajlinga, a za istančan ukus joj devojke širom Evrope daju čistu desetku.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačici Katarini Kaji Ostojić po svemu sudeći veoma prija život u Francuskoj s obzirom na to da na putem društvenih mreža neretko obraduje sofisticiranim stajlinzima, znamenitostima ove zemlje, ali i tradicionalnim dešavanjima u srcu Amjena koji je neposredno pred praznike fantastično ukrašen.

 

Prvog decembarskog dana Kaja je posetila bajkoviti Božićni bazar za koji je odabrala šik odevnu kombinaciju koju potpisuje eminentni brend "Jalize" u čijim kreacijama neretko možemo videti darovitu pevačicu.

 

Kožna jakna sa unikatnim ručnim radom duž rukava očarala je ljubitelje floralnog dezena i prefinjene vune, a kožne rukavice, tigraste helanke i duboke, kožne čizme dale su na šik utisku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Katarina se nedavno uselila u novom dom sa izabranikom Mateom Pavlovićem, a zgrada koju su odbabrali datira još iz 18. veka.

 

Iako je pevačica bila zadužena za kompletni dizajn enterijera, ističe da će im biti potrebno još mesec dana da stigne dekoracija i nameštaj kako bi dočarali ljubavno gnezdo iz snova.

 

Ovaj par ne planira da stane na ludi kamen jer im papir ne predstavlja merilo ljubavi, a Kajina naslednica Nikolina u potpunosti je prihvatila Matea kao člana porodice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

 

 

 

 

makonda-tracker