bez previše odricanja

Nećete gladovati nijednog trenutka, a izgledaćete fenomenalno: Šok dijeta koja topi masne naslage neverovatnom brzinom (RECEPT)

0
Ako se pravinlno budete pridržavali ove dijete, rezultati su zagarantovani!

 

foto: Profimedia

 

5. Dizanje teških tegova - Dizanje teških tegova efikasno topi masne naslage, naročito kod žena. Ako ste početnik, posavetujte se s trenerom kako se ne biste ozledili.

 

Vežbe Dragane Džajić za savršenu figuru: Kako se izboriti sa viškom kilograma?

 

6. Smanjite unos šećera - Treba izbaciti šećere iz poslastica, ali i ograničiti unos voća koje sadrži veliku količinu šećera (naprimer grožđa i smokava).

 

7. Na dijetu nakon ciklusa - Kod većine žena apetit se pre ciklusa povećava. Zato je najbolje da na desetodnevni režim krenu nakon menstruacije, smatra trener.

 

8. Izbacite alkohol - Alkohol sadrži puno praznih kalorija, tako da će telo prvo posegnuti za energijom iz alkohola, a ne onom koju unesete hranom.

 

9. Fotografija pre i posle - Veliko je zadovoljstvo videti rezultate koje ste postigli teškim radom i odricanjem. Fotografija je objektivan pokazatelj da li dijeta funkcioniše.

 

10. Pijte dovoljno vode - Preporučena dnevna doza je oko dve litre. Kako biste se setili piti dovoljno vode najbolje je da nosite flašu sa sobom.

 

11. Koristite dodatke ishrani - Hrana je najbolji izvor vitamina i minerala, ali kad ste na restriktivnom režimu i trenirate kako biste gubili masnoću, a ne i mišiće, trebate piti proteinske napitke.

 

12. Plan je ključ uspeha - Ako želite za deset dana da izgubite 10 posto masnoća. Moraćete da planirate šta ćete jesti svaki dan. Salata od tunjevine odličan je obrok za posao.

 

 

makonda-tracker