bez previše odricanja

Nećete gladovati nijednog trenutka, a izgledaćete fenomenalno: Šok dijeta koja topi masne naslage neverovatnom brzinom (RECEPT)

0
Ako se pravinlno budete pridržavali ove dijete, rezultati su zagarantovani!

 

foto: Shutterstock

 

Dodaje da iz prehrane morate izbaciti šećer, hleb, brašno, gluten, pirinač i krompir jer imaju visok glikemijski indeks. Naime, oni vrlo brzo nakon obroka podižu nivo šećera u krvi, što stvara poriv za ponovnim unosom sličnih namirnica u relativno kratkom vremenu.

 

Ne slušajte baš sve što vam pričaju: Kada je reč o hrono ishrani, samo OVO je tačno!

 

U tih deset dana najbolji izbor su proteini iz belog mesa, ribe i jaja, a ugljikohidrate treba uzimati iz zelenog povrća.

 

Za doručak možete jesti slaninu i jaja. Za ručak losos, piletinu ili ćuretinu s avokadom, a za večeru odrezak i sezonsku salatu. Pobrinite se da unosite dovoljno masnoća, najbolje iz maslinovog ulja.

 

U tih deset dana trebalo bi ograničiti i unos voća - preporučuje se samo avokado.

 

Trener Nikolas Polo: 12 važnih pravila kojih se trebate pridržavati deset dana

 

1. Čaj ubrzava metabolizam - Zeleni čaj pomaže i u izgaranju masti. Osim zelenog izvrstan je ginseng čaj. Njegov unos ne bi smeo biti veći od pet šoljica dnevno, kaže Pole.

 

2. Izbacite pirinač, hleb i krompir - Nemaju svi ugljikohidrati visok glikemijski indeks, ali na ovom režimu najbolje je jesti proteine i masti, a izbaciti ugljikohidrate i skrob.

 

3. Kratko, ali delotvorno - Treninzi od 20 minuta sprečiće gojaznost.

Prvi dan: noge i stomak; Drugi: grudi i tricepsi; Treći: ramena i stomak; Četvrti: leđa i bicepsi.

 

4. Smanjite kardiotrening - Ako radite kardiotrening duže od 20 minuta, osim masnoća trošite mišiće. Polo tvrdi da kratko dizanje većih težina ima mnogo bolji učinak.

 

makonda-tracker