nije lako ali je moguće

Smršala je 10 kg bez dijete, uz pomoć ČORBICA: Kako se Ivana Peters na zdrav način rešila VIŠKA KILOGRAMA?

0

Odluku da krene u proces mršavljenja donela je prvenstveno iz zdravstvenih razloga

foto: Instagram / ivanapeters
foto: Instagram / ivanapeters

Pevačica Ivana Peters jedna je od žena na domaćoj muzičkoj sceni koja ima glas o kojem sanjaju hiljade žena širom sveta. Talenat uz vredan rad i bogom dan glas doveo ju je na sam tron kada je muzika u pitanju, a ona je živela svoj san.

 

Nakon porođaja kilogrami su se nakupili, koje je pokušavala u više navrata da skine, ali joj to nije polazilo za rukom. Ipak, oni su joj u jednom momentu predstavljali opasnost po život, pa je rešila da ipak stvar uzme u svoje ruke. 

 

Kad je dobila napad žuči i morala da ode na operaciju, dobila je spisak namirnica od lekara i promenila ishranu u skladu s njim, piše Lepa i srećna.

- Ništa nisam mogla da jedem. Onda sam počela da uzimam više manjih obroka dnevno i to mi je ubrzalo metabolizam. Bila sam na detoksu, spremala sam sve obroke na vodi i jela uglavnom čorbasto - ispričala je Ivana za Hit.

 

Ivan je rekla da voli sutlijaš, ali ga je sada spremala sa vodom umesto sa mlekom, a jela je i dosta voćnih kompota.

 

- Bukvalno sam živela na čorbicama sa povrćem i mesom, samo to mi je prijalo. Tako sam skinula deset kilograma, a planiram još pet - ispričala je pevačica.

 

IVANA SE TRUDI DA ODRŽAVA DOBRU LINIJU
IVANA SE TRUDI DA ODRŽAVA DOBRU LINIJU foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana je priznala da joj u početku nije prijao novi način ishrane, ali se vremenom privikla na njega. Volju da nastavi s njim dobila je i kada je videla rezultate na vagi.

 

Sada, Ivana rado vežba i trudi se da vodi računa o zdravlju, jer je 2015. godine doživela infarkt i od tada je neprekidno na terapiji.

 

Kad gostuje u emisijama ili se pojavi na televiziji često joj se ne dopadne ono što vidi, pa joj to daje motivaciju da se trudi da redovno ide u teretanu i povremeno se vrati režimu sa čorbama i povrćem kako bi skinula ponovo kilograme.

 

Bonus video:

Đorđe David poljubio Ivanu Peters na sred bine 

 

 

makonda-tracker