efikasno

Kako je Dea Đurđević izgubila više od 30 kg? Njen savet za zavaravanje gladi je proveren, a kilogrami se ne vraćaju

0

Poznatoj voditeljki je tim lekara sastavio režim ishrane uz koji je, bez gladovanja i na zdrav način, uspela da oslabi toliko da je u jednom trenutku prestala i da se meri, prezadovoljna rezultatima

Dea Đurđević na crvenom tepihu
Dea Đurđević na crvenom tepihufoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Voditeljka Dea Đurđević uvek je negovala sportski duh i bila aktivna, ali je nakon saobraćajne nesreće koju je doživela početkom 2019. godine dugo bila vezana za krevet.


Dok se borila za život, operisana je više puta, a u tom periodu se, kako je pričala, naglo ugojila, pa je pred njom, kada je konačno stala na noge bila borba da održi zdravlje i tako što će se rešiti viška kilograma.


Dijetu nije birala na internetu, niti ju je osmišljavala sama, već je imala pomoć eksperata.

Kako je objasnila, oko godinu i po dana je bila na režimu uz koji je uspela da oslabi 30 kg, a potom je prestala da se opterećuje i meri.

 

Voditeljka Dea Đurđević uspela je da izgubi više od 30 kg
Voditeljka Dea Đurđević uspela je da izgubi više od 30 kgfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Trojica doktora napravila su mi specijalni jelovnik, koga sam se pridržavala godinu i po dana. Posle saobraćajke sam se naglo ugojila, a kada sam počela a zdravo da se hranim, krenuli su i kilogrami da se tope i ja sam se osećala sve bolje – ispričala je voditeljka svojevremeno za Informer.


Najvažnije od svega je što Dea nije gladovala, nije se u potpunosti lišila ugljenih hidrata i mršavila je postepeno i zdravo.


Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuvanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice, samo se trudim da ne preteram – ispričala je tom prilikom ona.

1 / 6 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Dijeta Dee Đurđević – primer jelovnika

 

  • Doručak: Ovsena kaša
  • Ručak: Meso i salata
  • Večera: Bez večere

 

Voditeljka je podelila i savet koji mnogi koriste za zavaravanje gladi, a veoma je važan za hidrataciju tela.

 

 

– Unositi dnevno najmanje dva litra vode, tako se telo najbolje hidrira – napomenula je.

 

BONUS VIDEO

Dea Đurđević: Ostao je samo miris metala i krvi

 

makonda-tracker