njena tajna

Dobila je skoro 15 kilograma i postala "ČUDOVIŠTE": Kako je Šarliz Teron uspela da BRZO SMRŠA posle drastičnog gojenja?

0

Oskarovka Šarliz Teron dvaput je morala da se značajno ugoji zbog uloga na filmu.

šarliz teron imala je velike transformacije zbog uloga, a nagrađena je oskarom
šarliz teron imala je velike transformacije zbog uloga, a nagrađena je oskaromfoto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Prelepa glumica Šarliz Teron danas je jedno od najvećih imena u svetu glume, a trenutno je u centru pažnje domaće javnosti zbog veze sa Aleksandrom Dimitrijevićem, poreklom s Balkana.

 

Film "Čudovište" doneo joj je Oskara 2003. godine i promenio joj život, ali do tog momenta ona je već sama načinila transformacije celog životnog stila zbog uloge Ajlin.

 

Kako bi odglumila ovu zahtevnu ulogu u filmu s Kristinom Riči, ona je morala potpuno da promeni životne navike na najdramatičniji način.

 

Ova talentovana glumica je, prihvativši ulogu, morala da se ugoji skoro 15 kilograma za jako kratko vreme.

 

Celu svoju karijeru pokušavam da se transformišem u likove, a ovo je samo bilo malo ekstremnije. Imala sam tri meseca da se ugojim. Nisam se trudila da izgledam debelo, nije bilo toliko teško, samo nisam odbijala krofne ili slatkiše pune krema. Uz to, odustala sam od vežbanja — rekla je ona.

 

 

I nakon te uloge, usledila je nova kilaža koju je morala da nabaci 2018. godine, zbog filma Tuli. Ovog puta, to je bilo oko 23 kilograma!

 

Kad sam imala 27 godina, glumila sam u Čudovištu, pa sam preko noći gotovo izgubila 15 kilograma. Preskakala sam po tri obroka i uskoro bila na svojoj regularnoj težini. Onda sam sa 43 godine isto radila za film Tuli i sećam se kako je to izgledalo kad sam htela da smršam.

 

— Pozvala sam doktora i rekla mu da mislim da umirem jer ne mogu da smršam. On mi je rekao: "Imaš više od 40 godina, smiri se, tvoj metabolizam nije ono što je bio". Pa, niko ne želi to da čuje — rekla je Šarliz Teron.

 

 

Kako je uspela oba puta da smrša?

 

Njena tajna je prilično jednostavna. Naravno, treninzi su bitni, ali i ishrana.

 

Kako je jednom prilikom ispričala za Harpers bazar, ona nikada ne pije alkohol i, logično, pazi šta jede. Njena ishrana uključuje sirovo povrće.

Nije vegeterijanka, ali joj se ishrana bazira na sirovom povrću, koje je niskokalorično i puno vlakana. 

 

šarliz teron posvetila se ishrani koja se bazira na sirovom povrću
šarliz teron posvetila se ishrani koja se bazira na sirovom povrćufoto: Santi / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona pije i detoks napitke, u različitim kombinacijama, a oni su izvor energije i nutrijenata.

 

Pijem sokove, jedem kelj i zelenu salatu svaki dan. Kad jedem zdravo, spavam dovoljno i ne pijem alkohol, tad izgledam najbolje, najsrećnija sam i to se vidi — rekla je Šarliz Teron.

 

Bonus video

Lavlja dijeta

 

makonda-tracker