Nisu navikli na ovo

Visoka moda: Kreatorka Biljana Tipsarević u ZLATNOJ somotskoj haljini sa jednim detaljem koji je IZNENADIO sve u Dubaiju

0

Biljana nas uvek oduševi sa nekom novom idejom. 

foto: Amir Hamzagic ATAImages
foto: Amir Hamzagic ATAImages

 

Biljana je od 2010 godine u srećnom braku sa našim nekadašnjim teniserom Jankom Tipsarevićem. Iako su već 13 godina zajedno, kad god ih vidimo toliko su zaljubljeni jedno u drugo da se stiče utisak kao da su se nedvano upoznali.

 

Iz njihove ljubavi rodilo se dvoje dece, koja su dobila izuzetno moćna imena. Ćerka im se se zove Emili, a sin Noa.

 

Ovaj par u svakoj prilici u kojoj se pojavi zajedno izgleda zaljubljeno kao prvog dana, a njihovu sreću uveličali su ćerka Emili i sin Noa. Upoznavanje ovog para prati jedna interesantna priča.

 

Naime, Janko je dobio broj telefona od Biljane od jednog zajedničkog prijatelja. Nije imao prilike da je upozna do tada, ali pošto je prijatelj rekao sve najlepše o Biljani, Tipsarević je odlučio da je pozove. Međutim, kad je zvao ona se nije javila.

 

 

— Posle godinu dana mi smo se upoznali preko prijatelja, gde se on meni predstavio i rekao mi da već ima moj broj telefona i pitao zašto se ne javljam već godinu dana. Ali da sam se pod tim okolnostima javila u tom trenutku i da se on predstavio, s obzirom da ja nisam bila neki teniski fan, nisam pratila toliko naše sportiste, nisam bila upoznata sa njegovim imenom i prezimenom na tom nivou... Da sam se javila i da je on zahtevao da se upoznamo tek tako, ja bih to odbila istog trenutka. Sreća da se nisam tada javila, jer ko zna da li bismo danas bili porodica i imali dvoje predivne dece — ispričala je Biljana jednom prilkom.

 

 

Sudbina je tako namestila da Janko i Biljana tek nakon toga uplove u romansu, koja traje i dan danas. Deca su im već malo porasla, pa Biljana sada ima više vremena za svoj profesionalni poziv, a to je kreiranje odeće.

 

Kad god vidimo suprugu našeg tenisera, ona je obučena po poslednjoj modi i uvek jedan korak ispred trendova koji dolaze. Tako je i ovoga puta kada smo na Instagramu imali prilike da vidimo fotografiju koju je okačila u Dubaiju.
 

Biljana je obukla atraktivnu kratku haljinu od somota sa zlatnim momentima, ali je kao i uvek svemu dodala svoj prepoznatljiv pečat. Ovoga puta, on se ogleda u perju na vrhu haljine.

 

 

Obzirom da je u Dubaiju preko cele godine uglavnom veoma toplo, vrlo je verovatno da oni ne koriste ili barem jako retko viđaju perje kao modni detalj. Kad se još podsetimo da za žene u ovoj arapskoj zemlji važe neka druga pravila oblačenja, jasno je da ova haljina nešto što se ne viđa često u ovoj arapskoj zemlji.

 

 

 

makonda-tracker