kao iz bajke

Svetle boje, moderan stil, a kad vidite spavaću sobu - ODUŠEVIĆETE SE: Zavirite u MALI RAJ Biljane i Janka Tipsarevića

0

Janko je odrastao na Novom Beogradu, a i nakon ženidbe ostao je veran starom kraju 

foto: Instagram / jankotipsarevic
foto: Instagram / jankotipsarevic

Naš čuveni teniser Janko Tipsarević i njegova izabranica srpska dizajnerka Biljana Tipsarević godinama su jedno drugom velika podrška. 

 

Oni su u braku duže od jedne decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Oni su izgradili na Novom Beogradu, baš tamo gde je teniser i odrastao prelepi porodični dom u kojem  odgajaju svoju decu.

 

Poznata dizajnerka i supruga našeg tenisera Janka Tipsarevića poznata je po tome što je uvek elegantna i besprekorno doterana, ali sada je otkrila da vreme kod kuće provodi u - pidžami.

 

 

Kao i svima i njima je bilo važno da u njihovom domu vlada prava porodična atmosfera, pa su prilikom opremanja stana vodili računa najviše o udobnosti i praktičnosti. 

 

Iako retko kada dele svoje privatne stvari u javnosti, na osnovu nekoliko fotografija mogli smo da vidimo kako izgleda dom Tipsarevića. Ono što se već na prvi pogled može primetiti jeste činjenica da je gotovo ceo stan protkan belom bojom, da je veoma svetao i prostran.

 

 

Kuhinja poznatog para je bele boje, ali ovog puta Tipsarevići su želeli da daju pečat prošlih vremena, pa su odabrali pomalo rustičan model kuhinje. Interesantne ručkice na gornjim elementima i stakleni deo podsećaju na nekadašnje kuhinje iz kojih su virile razne šarene šolje i ukrasi koji su obeležili naše detinjstvo.

 

 

Ostatak stana je takođe u beloj boji, a velika garnitura u dnevnoj sobi je mesto gde oni vole da provode najviše vremena. Tu je i komoda, opet sa staklenim delom, koja izgleda fantastično i lampe na zidovima u zlatno-beloj boji. 

 

Dozu elegancije daju i visoke zavese sa draperijama, koje padaju skroz do poda. 

 

 

Ipak, to nije ono što je na mnoge ostavilo najveći utisak. Zapravo je to velika spavaća soba u kojoj se nalazi prostrani bračni krevet sa duborezom od čistog drveta i detaljima koji se ne viđaju često.

 

Od kada su se ostvarili u ulozi roditelja u njemu ne uživaju samo Janko i Biljana, već im se često pridruži i ostatak porodice, ćerka Emili i sin Noa, pa su sati provedeni u njemu sada dobili potpuno drugačiju dimenziju.

 

 

I u ostatku stana pretenduju svetle nijanse, nameštaj sa puno detalja i luksuzni ukrasi koje je Biljana pažljivo birala kako bi svom domu dala izgled kakav je oduvek sanjala. 

 

Biljana i Janko su u braku od 2010. godine, a nakon što su proslavili prvih 10 godina braka Janko je odlučio da otkrije  koliko je vezan za suprugu i porodici, kao i u kakvim odnosima su njih dvoje. 

 

Nekadašnji teniser ne krije koliko je ponosan na suprugu i tvrdi da u njihovom odnosu za ljubomoru nikada nije bilo mesta.

 

Janko i Biljana Tipsarević su 13 godina u braku
Janko i Biljana Tipsarević su 13 godina u braku foto: Damir Dervišagić

 

- Nema, zato što se naša veza bazira ne samo na velikoj ljubavi, već i na uzajamnom poverenju. Mi, teniseri, generalno, nismo “ljubomorna sorta. Zbog obaveza smo često razdvojeni od devojaka i žena. Nemoguće je biti uspešan, ne samo u tenisu već u bilo kom sportu, a da su ti misli fokusirane na to šta radi tvoja polovina. Od malih nogu smo “istrenirani” da ne budemo ljubomorni. Mislim da je to odlika nesigurnih ljudi. Moja supruga i ja imamo dovoljno samopouzdanja, ostvareni smo u svim segmentima života", ispričao je svojevremeno Janko za "Hello! -  kada je istakao da je u Biljani pronašao srodnu dušu.

 

 

makonda-tracker