n e v e r o v a t n o

Naša pevačica SMRŠALA skoro punih 100 KILA: Sada izgleda kao MILION DOLARA - mislićete da to nije ista osoba

0

Njena transformacija je prosto neverovatna, ali zato morala da bude potpuno posvećena ovom zadatku. Nije bilo lako, ali sada komotno može da šeta modnim pistama.

 

Krstinja danas
Krstinja danasfoto: Krstinja Matanović, Krstinja Todorović

Kada smo prvi put videli Krstinju Matanović, nekada Todorović, u takmičenju Zvezde Granda, ona nije uopšte izgledala kao što je to slučaj danas. Kako je sama ispričala, Krstinja je uspela da smrša skoro punih 100 kilograma, tačnije neverovatna 92 kila.

 

Naime, kada se prijavljivala za muzičko takmičenje, Krstinja je po sopstvenom priznanju imala čak 162 kilograma, a onda je uspela da dođe na 70 kila.

 

- Ljudi su surovi i ne razmišljaju zbog čega neko ima prekomernu kilažu. Bilo je negativnih i uvredljivih komentara o mom izgledu, koji su me, naravno, pogađali. Ali ja kao neko kome je jako stalo do ovog takmičenja, odlučila sam da uzmem stvar u svoje ruke i da promenim sebe. To je bio jedan od motiva da smršam, pored tada već ugroženog zdravlja - rekla je za "Ženu" Krstinja Todorović.

 

 

Kako kaže, oduvek je bila punija, ali jednom momentu zdravlje joj je bilo veoma ugroženo zbog viška kilograma. Dok je bila mala, njena "večita glad" je mnogima bilo simpatična, međutim to se kasnije pretvorilo u nerešiv problem.

 

Krstinja u takmičenju Zvezde Granda
Krstinja u takmičenju Zvezde Grandafoto: Krstinja Matanović, Krstinja Todorović

- Odmalena sam bila bucka - onako slatka pufnasta devojčica koja je svima bila interesantna dok jede jer sam prosto uživala u hrani. Kasnije, dok sam bila u pubertetu, roditelji su pokušali da reše moj problem s kilogramima, ali ja sama nisam bila uporna u tome. Bila sam na rubu dijabetesa, ali sada je, hvala bogu, sve kako treba - kaže Krstinja.

 

 

Međutim, inicijalna kapisla je bila kada je na jednom nastupu upoznala čoveka, koji je imao sličan problem kao ona. Kako je ispričala, on joj je pokazao svoju staru sliku, kada je bio znatno krupniji, i Krstinja prosto nije mogla da ga prepozna. Otkrio joj je hna koji način je uspeo smrša, nakon čega se i Krstinja uputila kod doktora.

 

 

Priznaje da nije smršala zahvaljujući nekoj od dijeta, već – operacijom smanjenja želuca. To nije baš lagan zahvat. U pitanju je teška i rizična operacija, a Krstinja je nakon nje imala i jednu kojom je zategla višak kože.

 

Kada se prijavila za takmičenje imala je skoro 100 kila više
Kada se prijavila za takmičenje imala je skoro 100 kila višefoto: Krstinja Matanović, Krstinja Todorović

- Moje zdravstveno stanje bilo je jako loše. Jednostavno sam tada presekla i odlučila da odem na operaciju. Moram da kažem da oporavak nije jednostavan, da iziskuje poseban režim ishrane u prvom mesecu. Sklonili su mi dosta kože, ne znam tačno koliko... Ali pratila sam savete doktora i zato nije bilo greške - kaže Krstinja.

 

Kako kaže, u početku joj je bilo veoma teško da se privikne i na drugačiji jelovnik, koji je morala da striktno poštuje u početku.

 

 

- Najteže mi je padala borba sa sobom. Odjednom jedete dva, tri zalogaja, a što bi se narodski reklo, oči su vam gladne . Dosta vremena mi je trebalo da se izborim sa sobom i da se naviknem na taj režim. Dosta puta sam se pitala: "Šta mi je ovo trebalo?", ali sada, kad vidim rezultat, ponosim se sobom - kaže pevačica

 

 

Sada kada je smršala neverovatnih 92 kilograma, ima dosta više samopouzdanja. Počela da je objavljuje i slike, kakve se ranije nije usuđivala da deli na Instagramu.

 

 

– Imam više samopouzdanja. To je dobro i za moj posao, jer je pored dobrog pevanja važno i da lepo izgledam. Ovo je prvi put da sam objavila sliku u kupaćem kostimu a da nisam imala peškir preko sebe ili da nisam sakrila neki deo tela – rekla je Krstinja za Informer.

 

 

makonda-tracker