RECEPT ZA SAVRŠENU LINIJU

Kako je Lepa Brena smršala 17 kg za 6 meseci? JELOVNIK koji joj je pomogao da vrati VITKU LINIJU

0

Pevačica Lepa Brena je iz ishrane izbacila slatkiše i sve što sprema, to čini "bez kapi ulja". Na ovaj način ishrane je "navukla" i supruga Slobodana Bobu Živojinovića.

Pevačica Lepa Brena uvela je neke promene u svoju ishranu.
Pevačica Lepa Brena uvela je neke promene u svoju ishranu.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Lepa Brena (62) godinama je na muzičkoj sceni i oduvek je bila poznata po svojoj besprekornoj liniji i vitkim nogama.

 

Svaki dan pijem mnogo vode, meditiram i vežbam. Ako mogu ja u 61. godini da budem aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se da odem na plažu ili bazen i da plivam. Najbitnije je da čovek ne zapostavi telo, treba da ga pokrećemo svakodnevno – pričala je svojevremeno pevačica.

 

Ipak, kako težina može često da varira tako se i Lepa Brena u jednom trenutku suočila sa viškom kilograma. Imala je čak 17 kilograma viška, ali je uspela da smrša za 6 meseci i povrati liniju. 

Kako mršavljenje iziskuje određeni način ishrane, pevačica je pronašla svoj recept uspeha u gubljenju kilograma.

 

– Ujutru sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari to je bila voda u kojoj se samo barilo povrće, a ne kuvalo do besvesti, pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuvano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu", rekla je svojevremeno Brena za Blic ženu.

Lepa Brena redovno trenira, jer kako kaže, oseća se poletno
Lepa Brena redovno trenira, jer kako kaže, oseća se poletnofoto: Antonio Ahel/ATA Images

Uz ishranu, pevačica je počela i da trenira i da se bavi fizičkom aktivnošću. Kako kaže, redovno trenira i bitno joj je da se dobro oseća, a ne nužno da izgleda dobro. 

 

Da je zdrav način života zarazan govori i činjenica da je Lepa Brena definiitvno iskorenila neke navike.

 

Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da 'navučem' na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada– rekla je ranije pevačica, pomenuvši i svog supruga Bobu Živojinovića.

 

 

 

makonda-tracker